Mali kongre bitti

Beşiktaş İntegral Arena’da düzenlenen toplantıda, 1 Ocak-31 Aralık 2013 dönemi, 6 aylık bölümler halinde genel kurul üyelerinin onayına sunuldu. Yapılan oylamanın ardından Fikret Orman başkanlığındaki yönetim kurulu, idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi.

Genel kurulda siyah-beyazlı kulübün 2014 yılı bütçesi de kabul edildi. Toplantıda en önemli tartışma konularından biri, kulübe üyelik ile ilgili ücret hakkında oldu. Bazı üyelerin üyelik ücretinin bin 200 liradan 3 bin liraya çıkarılması yönündeki talebi oy çokluğuyla reddedildi.

Üyeler, yönetim kuruluna üniversite kurulması yönünde yetki verilmesine oy birliğiyle karar verdi.

Kulüp başkanı Fikret Orman, toplantının ardından yaptığı kapanış konuşmasında, kurula katılan bin 320 üyeye teşekkür ederek, “Ben ve arkadaşlarıma güvendiğiniz için çok teşekkür ederiz. Biz bir aileyiz, arada kırgınlıklar da olur. Önümüze bakma zamanıdır. Üniversite fikri bana ait bir fikir. Bu işe katkı sağlayacak, bilgi birikimi olan insanlar, genel sekreterimize müracaat edip bizimle çalışabilirler. Kabataş ile Beşiktaş kurumunun ortak menfaati doğrultusunda bir şey yapacağız” ifadelerini kullandı.