Gül ve Erdoğan görüştü

Cumhurbaşkanı seçimi tartışması süreken, gözler Çankaya Köşkü’ne çevrildi… Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ile Çankaya Köşkü’nde haftalık olağan görüşmesini yaptı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık 45 dakika süren görüşmede Erdoğan, parti içindeki aday yoklaması çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kamuoyundaki tartışmaların da değerlendirildiği buluşmada, kesin karar konusunda, parti içi çalışmaların tamamlanmasının beklenmesi kararlaştırıldı.
Cumhurbaşkanı seçimi tartışmaları sürerken Çankaya Köşkü’nde dün akşam önemli bir zirveye ev sahipliği yaptı.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan haftalık olağan görüşme kapsamında biraraya geldi.Gül ve Erdoğan, görüşmede ilk kez cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunu ele aldı. yaklaşık 45 dakika süren görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı. Erdoğan daha önceki açıklamasında bu görüşmenin nihai görüşme olmayacağını açıklamıştı. Nihai görüşmenin ise Erdoğan’ın istişare çalışmalarının bitmesinden sonra yapılması bekleniyor.