Pera’da okuma günleri…

Okuma ve edebiyat günleri sizleri bekliyor… Beşiktaş Pera Öğrenci Etüt ve Güzel Sanatlar Merkezi yetkilileri etkinlikleri ile ilgili şu detayları aktarıyor:
“Beşiktaş Pera öğrenci Etüt ve Güzel Sanatlar, Kültür Merkezimiz de farklı yaş ve meslek gruplarından katılımcılar ile okuma alışkanlığı, hızlı okuma, diksiyon, güzel Türkçe, şehir kültürümüz, İstanbul’da yaşam ve edebiyat tutkularımızı birbirimizle paylaşmak için biraraya geliyoruz. Eğer okumaya ve paylaşmaya meraklıysanız siz de aramızda mutlu olursunuz, keyif alırsınız.
Okuduklarımızı tartışmanın, kendimiz dışındaki kişilerin görüşlerine açık olmanın, kendimizi geliştirmenin ve hepsinden önemlisi de edebiyattan aldığımız zevki ve edindiğimiz bilgileri, kültürü paylaşmanın, paylaşarak artırmanın peşindeyiz. Bütün bu keyifli saatlerin yanı sıra, İstanbul’un tüm tarihi kütüphanelerini atölye çalışmalarımızda ve gezilerimizde tanıma fırsatı bulacaksınız.
Bu amacımızı gerçekleştirmek için de bilimselliği de ön planda tutmak adına; İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Doktora Programı Öğrencisi Bayan Hande SONSÖZ’ün deneyimlerinden, birikimlerinden faydalanmaya çok değer olduğunu görmelisiniz.”

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Beşiktaş Pera öğrenci Etüt ve Güzel Sanatlar'da...
İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Doktora Programı Öğrencisi Bayan Hande Sonsöz Beşiktaş Pera öğrenci Etüt ve Güzel Sanatlar’da…