KÜLTÜR/SANAT-Kadın kolları toplantısı

kadınkollarıTDH Beşiktaş İlçesi Kadın Kolları Başkanımız E. Tansel AYERDEM, hareketimiz adına daha çok birbirimizle yardımlaşarak üye sayımızın arttırılması sevgi ve saygı çerçevesinde çalışmalarımızı mahalle mahalle hızlandırmamız gerektiğini belirtti.
TDH Beşiktaş İlçesi Kadın Kolları’nın yaptığı etkinliklerden geçen hafta fakir köy çocuklarını okutma derneği ziyaret edilerek dernek yetkilileriyle TDH adına konuşarak ve tanıtımımızı yaptığımızı üyelerimizle paylaştı.
02 Mayıs Pazar günü İstanbul İl Kadın Kolları yönetimiyle beraber TDH Beşiktaş İlçe Kadın Kolları olarak kermes katılımı değerlendirildi.
E.Tansel AYERDEM , 08 Mayıs Cumartesi günü İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı , Yönetim kurulu üyeleri ve diğer ilçelerin de katılacağı adalar gezisi hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.
TDH Beşiktaş İlçesi Kadın Kolları üyelerine söz verilerek görüş ve fikirleri alındı ve yeni katılan üyelerimiz söz alarak kendilerini tanıttı.
Toplantımıza katılan A.Berrin EROĞLU İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olduğu bilgisi E.Tansel AYERDEM tarafından üyelerimize bildirildi ve yönetim kurulu üyelerimizce tebrik edilerek A.Berrin EROĞLU ‘nun görüşleri alındı.
TDH Beşiktaş İlçe yönetimi tarafından iki adet stand alınmış olup bu standlar 04 Mayıs Salı günü akşamı Beşiktaş ilçesi’nin belirli yerlerinde kurularak TDH Beşiktaş ilçesi’nin tanıtımı ve üye kayıtları yapılması için kurulacağı bilgisi verildi.
TDH Beşiktaş İlçesi Kadın Kolları üyelerimizden Sezen Bürüngöz ‘ün torunu olduğu yönetim kurulu üyelerimizle paylaşıldı .
Ayrıca teşkilat başkanımız Yurdagül Taşkın’ın yaş günü ilçemizde üyelerimizle beraber kutlandı.