“Taraftara hayranım!”

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın yıldızı Atiba Hutchinson, Beşiktaş taraftarıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu. Atiba, Hollanda medyasına özel açıklamalarda bulundu.
Sezon başında siyah beyazlı takıma transfer olan başarılı futbolcu, “Beşiktaş’a ilk geldiğimde savunmanın sağında ve solunda forma giyiyordum. Ancak Aralık’tan bu yana defansif orta saha olarak oynuyorum” ifadelerini kullandı.
Orta sahada oynamaktan daha mutlu olduğunu söyleyen Atiba, “Herkes biliyor ki benim yapım geride oynamaya müsait değil. Şimdi daha fazla enerji harcıyorum. Orta sahada oynadığımda daha etkili olabiliyorum ve daha önemli oluyorum. Ve bundan çok memnunum” şeklinde konuştu.
Voetbal’a röportaj veren 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, “Oynadığım kulüplere baktığınızda PSV gibi büyük bir takımda forma giydim ama Beşiktaş inanılmaz fanatik taraftarlara sahip. Çok etkileyici bir stat atmosferi var” dedi.
Ligde bulundukları konum hakkında konuşan Atiba, “Şu anda Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından üçüncü sırada bulunuyoruz. İstanbul müthiş enerjik bir şehir. Burada çok mutluyum ve alışmaya başladım” yorumunda bulundu.