Zincirleme kaza!..

Beşiktaş’ta halk otobüsü ve taksinin de karıştığı zincirleme kazada kadın sürücü yaralandı. Dün gerçekleşen kazada ölen olmaması teselli oldu.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Beşiktaş Yıldız Mahallesi Çırağan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ortaköy’den Dolmabahçe istikametine giden 34 FM 30 plakalı ticari taksinin sürücüsü Ahmet Atmaca, önündeki aracın durması nedeniyle aniden durdu. Bu esnada arkadan gelen Seda Sevim Sebük yönetimindeki 34 BD 6410 plakalı otomobil de taksiye arkadan çarptı. Otomobilin taksiye çarpmasının ardından Müslüm Kıvrak’ın kullandığı 34 AZ 0128 plakalı özel halk otobüsü ise sollama yapacağı sırada önündeki otomobile arkadan çarptı.

Kazada, otomobil şoförü Seda Sevim Sebük yaralanırken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı sürücü, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Taksi sürücüsü Ahmet Atmaca, “Karşıdan gelen otobüs sollamaya kalktı. Önümdeki araç durunca ben de durdum. Arkadaki araçlar duramadılar bana çarptılar. Benim arkadaki araç şoförü olan bayan yaralı onu da hastaneye kaldırdılar” dedi.