SPOR-Derbiye Denizli’den sürpriz

denizliBeşiktaş teknik patronu, yarınki Fenerbahçe derbisine sürpriz hazırlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, haftalardır forma giymeyen İsmail ve Serdar ile ezeli rakibini vurmanın hesabını yapıyor. Ligin zirvesini alt-üst edecek derbi için nefesler tutulurken Beşiktaş’ta galibiyetin planları yapılıyor. Şimdiye kadar hiçbir maçta ideal bir kadro sahaya sürmeyen ve hep rakipleri şaşırtan teknik direktör Mustafa Denizli, yarınki Fenerbahçe derbisinde de yine sürpriz yapacak ve İsmail ile Serdar’ı sahaya sürecek.

Sakatlar döndü

Rüştü, Toraman ve Tello gibi sakat futbolcularının derbide oynayacak olmasına sevinen Denizli, derbi maçta Fenerbahçe’ye farklı bir kadro ile sahaya çıkacak. Bobo’yu ileride tek forvet oynatacak olan tecrübeli çalıştırıcı, defansta ise İbrahim Toraman, Ferrari, Sivok ve İbrahim Üzülmez dörtlüsüne görev verecek.

Tello yedekte

Denizli’nin orta sahada Ernst, Fink ve Holosko’ya kesin görev vermesi beklenirken idmanlarda kanat oyuncuları İsmail Köybaş’ı ve Serdar Özkan’ı özel olarak çalıştırması ve üzerlerinde durması dikkat çekti. Denizli’nin İsmail ve Serdar sürprizi yapıp sakatlıktan yeni çıkan Tello’yu yedek tutacağı bildirildi.