SPOR-Mustafa Denizli imzaladı

10denizli2Başkan Demirören, Almanya’dan döndü ve doğruca tesislere giderek Mustafa Denizli ile masaya oturdu. Tecrübeli çalıştırıcı yıllık 2 milyon Euro’ya ‘devam’ dedi. Beşiktaş’ta dün sürpriz gelişmeler yaşandı. 3 gün önce sözleşme uzatmaya yanaşmayan ve Fenerbahçe derbisi sonrasına bırakan Mustafa Denizli, dün şok bir kararla 1 yıl daha devam dedi. Denizli’den umudunu kesen Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Almanya’da önceki gün Jürgen Klinsmann ile görüşüp prensipte anlaştı.

Rest işe yaradı

Denizli’ye de “Bir an evvel kararını ver. Geçtiğimiz sezonki gibi bizi oyalama” denilerek rest çekildi. Dün Almanya’dan dönen Başkan Yıldırım Demirören, ayağının tozuyla doğruca tesislerin yolunu tuttu ve Denizli ile bir kez daha masaya oturdu. Demirören, tecrübeli çalıştırıcıyı yıllık 2 milyon Euro’ya 1 yıl daha ikna etti. Daha önce 3.5 milyon Euro alan Denizli, fiyatta da indirim yaptı.

Yöneticiler şaşırdı

Denizli’nin Beşiktaş ile yola devam etmesi yöneticileri bile şaşırttı. İkinci Başkan Metin Keçeli, “Biz 5 yönetici arkadaşla kulüpte otururken başkan tesislerden beni aradı ve Denizli ile anlaştım, evrakları getirin dedi. Fenerbahce maçı sonrası görüşme bekliyorduk. Biz bile şaşırdık. Sürpriz oldu” yorumunu yaptı.