Spor-Yabancılardan 4’ten ikisi kulübede

delgado3Beşiktaş’ta Ferrari’nin sahalara dönecek olması yabancı krizini doğurdu. Göz çukuru kırıldığı için 2 ay sahalardan uzak kalan İtalyan futbolcu özel maskeyle oynayacak düzeye geldi. Böylece Siyah-Beyazlı ekibin savunmasının göbeği Galatasaray derbisinde Ferrari-Sivok ikilisine teslim edilecek. Ön liberoda Fabian Ernst, forvette ise Bobo’nun yerinin garanti olması nedeniyle diğer 4 yabancıdan 2’si yedek kalacak.

Tello&Tabata kararsızlığı
Siyah-Beyazlı takımda Fink, Holosko, Tabata ve Tello dörtlüsünden 2’si Galatasaray karşısında maça yedek kulübesinde başlamak zorunda kalacak. Hangi oyuncuyu sahaya süreceği konusunda net bir karara varamayan Denizli’nin özellikle 10 numarada Tabata ve Tello’dan kimi oynatacağını düşündüğü öğrenildi. Bu arada Fink’in yerine Ekrem’in de forma giyme ihtimali var.

Tek maç oynanabilecek
Beşiktaş-G.Saray maçı İddaa’da tek maç olarak oynanabilecek. İddaa oranları Beşiktaş’ın galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.00 ve G.Saray’ın galibiyetine 2.50 oran veriyor.

Ve Delgado yuvada kaldı
Beşiktaş’la sözleşmesini donduran ve Birleşik Arap Emirliği ligi takımlarından Al-Wasl ile görüşmek üzere Dubai’ye giden Delgado, hiçbir takımla anlaşamadı. Arjantinli futbolcu maddi konularda anlaşamadığı için Al- Wasl kulübüyle sözleşme yapmadığını ifade ederek, sezon sonuna kadar Beşiktaş’ta antrenmanlara çıkmaya devam edeceğini söyledi.