Aktüel-Levent Kültür Merkezi’nde ‘Arkadaşımın aşkı’ film gösterimde

arkadasimin-aski-1Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sinema Salonu’nda komediseverler ve romantik film tutkunları için bire bir iyi gelecek film gösterimde… Amerikan yapımı film, üç kişi arasındaki çelişkiyi irdeliyor… Filmin konusu ise şöyle gelişiyor: “Çok güzel, akıllı ve dikbaşlı Alexis, Dustin’in hayallerindeki kadındır. Ancak birkaç haftalık flört döneminin ardından aşk sarhoşu Dustin’in gözü açılmaya başlar. Alexis’in ilişkiyi sürekli olarak yavaşlattığını anlama noktasına gelmiştir. Kadını gerçekten kazanabilmek için çaresizlik içinde en iyi arkadaşı Tank’in yardımına başvurur. Kendisini “geri tepme uzmanı” olarak tanımlayan Tank, kadınları önce baştan çıkartıp sonra adeta delirterek onlardan ayrılma konusunda ustadır. Sevgilisi tarafından bir kenara fırlatılmış erkeklerle sözleşme yapar, onların eski-sevgilileriyle ilişki başlatarak o kadınlara hayatlarının en berbat ilişkisini yaşatır. Öyle iğrenç bir deneyim yaşatır ki, onunla ilişki kuran kadınlar en kısa sürede eski sevgililerine geri dönüş yolları aramaya başlar.”
Beşiktaş Belediyesi Levent Kültür Merkezi Onat Kutlar Sinema Salonu’nda saat: 12.00 ile 16.00 saatleri arasında gösterilen filminin diğer detayları şöyle sıralanıyor: “Tür: Komedi-Romantik Yönetmen: Howard Deutch Senaryo: Jordan Cahan Yapımcı: Dane Cook, Adam Herz, Barry Katz, Doug Johnson, Guymon Casady Görüntü Yönetmeni: Jack N. Green Müzik: John Debney Süre:1 saat 41 dk”
Şubat sonuna kadar gösterimde olacak filmler ile ilgili detaylı bilgi almak için, Beşiktaş Belediyesi Levent Kültür Merkezi’ni 0212 325 73 71 nolu telefonu arayabilirsiniz.