SEMT HABERLERİ

TBMM Başkanı Çiçek’ten Dolmabahçe ayarı
BEŞİKTAŞ- TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığında toplanan TBMM Başkanlık Divanı’nda TBMM’ye bağlı saraylar ve köşkleri ziyaret, reklam, fotoğraf çekimi ve nikah, düğün için kiralama işlemlerinin fiyatları, Avrupa’daki saraylar örnek alınarak zamlandı. Toplantıda Versailles Sarayı’na 20 euro, Louvre’a 25 euro gibi fiyatlara girildiği anımsatılarak TBMM’ye bağlı sarayların ziyaret ve kullanımının çok cüzi kaldığı kaydedildi. Dolmabahçe Sarayı tam gezinti 50 TL oldu.
Kaza yaptığı yaralıyı yarı yolda bıraktı
ETİLER- 73 yaşındaki halası Necla Alkan ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan Suzan Alkan’a, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 GT 1095 plakalı otomobil çarptı. Yaralıyı yakınlardaki bir polikliniğe götüren sürücü, yola çıktı. Ancak Okmeydanı’na geldiklerinde “Bilerek kendinizi yola atmış olabilirsiniz” diyen sürücü, yaralı ve halasını araçtan indirdi. Şikayeti üzerine polis inceleme başlattı.
Faruk Süren ve
Efe Önbilgin adliyede
BEŞİKTAŞ- Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen örgüt soruşturması kapsamında gözaltına alınan G.Saray eski başkanı işadamı Faruk Süren ve işadamı Efe Önbilgin’in de aralarında bulunduğu 24 kişi adliyeye sevk edildi. Geçtiğimiz haftalarda gözaltına alınan 24 kişinin polisteki sorgusu tamamlandı. Şüpheliler, sabah erken saatlerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarılarak, Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.
TFF Başkan Vekili Gümüşdağ adliyede
BEŞİKTAŞ- Göksel Gümüşdağ geçtiğimiz haftalarda sabah saatlerinde Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi. Şike soruşturmasının da yürütüldüğü adliyede Gümüşdağ’ın Başsavcı Vekili Seçen ile görüşmek istediği kaydedildi. Gümüşdağ, adliye girişinde basın mensuplarına, “Fikret Bey ile görüşmeye geldim” şeklinde konuştu.
Viyadükten kopan parçalar korkuttu
ORTAKÖY- Mecidiye-Ortaköy viyadüğünün altından beton parçalar kopuyor. Viyadükten kopan beton parçalarının ilk kez dökülmediğini belirten Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semih Tezcan, “Bu viyadüğün kirişleri hastalanmış. Her an çok büyük bir facia yaşanabilir. 40 yıl geçmiş tedavisi yapılmalı” dedi.