AKTÜEL: Havalar nasıl olacak?



Hava sıcaklığında yurt genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredecek.
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin az bulutlu ve açık, zamanla Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları ile gece saatlerinde Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde, iç ve doğu kesimlerde hafif don olayı ve Marmara bölgesi ile Edirne, Kütahya, Bolu, Ankara ve Erzincan çevrelerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yurt genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara’nın güneyinde kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis bekleniyor. Rüzgar; öğle saatlerinden sonra bölgenin güneyinde kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde Kütahya çevrelerinde yer yer sis görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde Ankara çevrelerinde yer yer sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Bolu çevrelerinde yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları ile gece saatlerinde Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Erzincan çevrelerinde yer yer sis görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Sabah