BEŞİKTAŞ SPOR: Guti: Sirkte gibiyim

BEŞİKTAŞ-Yıldızlar karması Beşiktaş, bu sezon hiç fire vermediği İnönü’de Kayseri’ye çarpıldı. Kötü futbol taraftarları isyan ettirdi, ıslıklananlar arasında yer alan Guti Hernandez ‘teşhisi’ koyup ‘başlığımızı’ verdi. Dolmabahçe’de ikisi lig, ikisi Avrupa olmak üzere dört maçını da kazanan Kartal, Kayseri önünde sezonun en kötü futbolunu oynayıp sabırları taşırdı. Amrabat iki asistle ‘tel tel dökülen’ Beşiktaş’ın yıldızlarına ‘nazire’ yaptı, Furkan ve Troisi konuk ekibi galibiyete taşıdı. Beşiktaşlı taraftarlar ise ikinci golden sonra protestolara başladı. Başta Portekiz çetesi olmak üzere tüm takıma tepki yağdı. Kartal’ın saha içindeki ‘perişan’ görüntüsü Dinamo Kiev maçı öncesi tehlikeli sinyali verdi.

Ağır yaralı
Beşiktaş çifte sakatlık şokuyla sarsıldı. Gökhan Ünal’la çarpışan Rüştü’nün çapraz bağlarının kopmasından şüphe ediliyor. Bugün MR’ı çekilecek tecrübeli kaleciden kötü haber gelirse, futbol hayatı tehlikeye girecek. Toraman’ın ise burnu kırıldı.

Sirkte gibiyim
İlk kez forma bulan, ancak çıkarken tepki alan Guti Hernandez, twitter’dan bombaladı: Çok isim, az takım. Kendimi bir takımdan çok sirkte gibi hissediyorum.

Quaresma bile ıslıklandı
Kartal’ın Kayseri karşısındaki kötü futbolu ve yediği goller taraftarı kızdırdı. Başta Portekiz çetesi üyeleri Quaresma, Simao ve Fernandes olmak üzere tüm takım tepki aldı.
Habertürk