Spor-Yeni gözde Necip

necipuysalNecip Uysal Antalya kamp kadrosunda ilgileri üstüne çekmeyi başardı… Ertuğrul Sağlam döneminde A takıma kadar yükseldi, birçok hazırlık maçında ilk 11’de görev yaptı, orta sahanın ortasında yıldız gibi parladı. Ancak Denizli’nin gelişiyle birlikte ortalıktan kayboldu. Bu sezon A2’de boy gösterdi, 16 maçta alınan 14 galibiyette ön planda yine o vardı… A2’nin eski hocası Sergen Yalçın’ın her fırsatta övgüler yağdırdığı, altyapı sorumlusu Gökhan Keskin’in de büyük beğenisini kazanan Necip Uysal, Antalya kampı kadrosuna alındı ve kalitesini yavaş yavaş göstermeye başladı.

Maç eksiği var
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin de gözüne girmeyi başaran Necip için, altyapıdan bir rapor hazırlandığı da ortaya çıktı. Altyapı sorumlusu Gökhan Keskin ile antrenör Sarp Yiğit’in, şu raporu teknik direktör Mustafa Denizli’ye gönderdikleri bildirildi: Necip şu an çok formda. Fiziksel olarak da çok gelişti. Çok güçlü ve kuvvetli bir yapısı var. Orta sahada hem defansa, hem de ofansa dönük olarak takıma büyük katkı sağlayabilecek kapasitede. Tek eksiği var, o da A takımda maç oynamaması… Bu handikapı aşması da sizin elinizde…

Sergen Yalçın, Necip için ne demişti?
“Beşiktaş altyapısından son yıllarda yetişen nadir oyunculardan birisi Necip… Bence Beşiktaş onbirinde banko oynayabilecek bir oyuncu. Fakat 1 sene geçmiş, bir tane maçı yok. Doğrusu bu durum onu olumsuz etkiliyor. A takımda oynarsa kesinlikle sırıtmayacak ve Beşiktaş’a faydalı olacak bir futbolcu…”