SON DAKİKA SPOR: Bursaspor maçı hazırlıkları sürüyor… Kadro tamam… 4. haftanın biletleri satışta… Kazım Kanat anılıyor… Çiçeği burnunda başkandan öneri: Küme düşme kaldırılsın… Kahraman diyor ki… Personel kombinesi… Devamı gelecek…



Bursaspor maçı kadromuz belli oldu
21.09.2011
Yarın saat 20.00’de Bursa Atatürk Stadı’nda, Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ın kadrosu belli oldu.
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında, Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ın kadrosunda şu isimler bulunuyor.

19 kişilik kamp kadrosu:
RÜŞTÜ REÇBER
İSMAİL KÖYBAŞI
MANUEL FERNANDES
TOMAS SİVOK
RICARDO QUARESMA
VELİ KAVLAK
MUSTAFA PEKTEMEK
MEHMET AURELİO
EKREM DAĞ
NECİP UYSAL
SIMAO SABROSA
FILIP HOLOSKO
SIDNEI
FABİAN ERNST
EDU
EGEMEN KORKMAZ
TANJU KAYHAN
UMUT KAYA
CENK GÖNEN
***

Bursaspor maçı hazırlıkları sürüyor
Beşiktaş, Bursaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı. Basına kapalı olarak yapılan ve 1.5 saat süren çalışmaya, tedavisine devam edilen Hugo Almeida ile dünkü maçta beline darbe alan Ricardo Quaresma katılmadı. Antrenör Carlos Carvalhal’ın yönetiminde yapılan antrenmanda, dinlenme ve taktik çalışması yapıldı. Ankaragücü maçında sahaya çıkan oyuncular koşu yaparaken, diğer oyuncularımız ise ısınma koşuları ve istasyon çalışması yaptılar. Pas ve pres çalışması sonrası yarım sahada taktik maçı yapan takımımız, şut çalışması ile idmanı tamamladı.
***

MP Antalyaspor biletleri satışa çıktı

BJK Bonus Kart sahiplerinin öncelikli olarak satın alabileceği Medical Park Antalyaspor maçı biletleri Biletix’den satışa çıktı. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Medical Park Antalyaspor ile 25 Eylül Pazar günü Fiyapı İnönü Stadyumu’nda saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. BJK Bonus Kart sahibi taraftarlar Perşembe günü saat 11.00’e kadar öncelikli satın alma hakkına sahip olacakları biletleri, Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirler.
Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST D 400,00 TL
VIP ÜST B&E 275,00 TL
VIP ÜST A&F 235,00 TL
VIP ALT C&D 235,00 TL
VIP ALT B&E 200,00 TL
VIP ALT A&F 150,00 TL
NUMARALI ORTA 150,00 TL
NUMARALI KENAR 125,00 TL
KAPALI ÜST 100,00 TL
KAPALI ALT 90,00 TL
YENİ AÇIK 40,00 TL
ESKİ AÇIK 30,00 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 30,00 TL
***

Kazım Kanat anılıyor
Beşiktaş’ın unutulmaz isimlerinden, usta spor yazarı Kazım Kanat vefatının 3. yılında anılıyor.
2008 yılında aramızdan ayrılan Kazım Kanat’ın anma töreni, 24 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’de Zincirlikuyu’daki kabri başında yapılacak.
***

HÜRRİYET: Küme düşme kaldırılsın
Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı Demirören küme düşmenin kaldırılmasını istedi. 18 kulübün 15’i öneriye destek veriyor. “Bu konudaki başvurumuzu Futbol Federasyonu’na yaptık. Hukukçular çalışıyor. TFF yetkilileri de UEFA kriterlerine ters düşmeyecek şekilde karar vereceklerdir.”

SABAH: Beş dakikada başkan
Aziz Yıldırım’ın istifasıyla boşalan Kulüpler Birliği koltuğuna Yıldırım Demirören oturdu. Yazıcı’nın beş dakikada ikna edilmesi sonrası seçime tek aday giren Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı oldu ve küme düşmenin kaldırılması için düğmeye bastı.

“Devamı gelecek”
Futboluyla mest eden Quaresma, formunu koruyacağını kaydetti, Bursa deplasmanında galibiyet sözü verdi.

HABERTÜRK SPOR: Ateşle barut Kartal’ı tut!
Tribünler ateşliyor, barut gibi olan Ricardo Quaresma ise rakiplere patlıyor. ‘Yılın futbolcusu’ seçilen Quaresma, taraftara övgü yağdırıp, “Taraftar desteği oyunumuza etki ediyor. Karşılıklı birbirimizi ateşliyoruz” dedi.

“Personel kombinesi”
Yeni yasanın yürürlüğe girmesi sonucu bilet dağıtma dönemi sona ererken Beşiktaş yönetimi kendi personeli için çözüm buldu. Yüzde 80 indirimli kombine bilet satılacak.

“Küme düşme kalksın”
Kulüpler Birliği Başkanlığı’na oybirliğiyle seçilen Yıldırım Demirören, futbolda küme düşmenin kaldırılması için federasyona başvuruda bulunduklarını ve siyasilerden destek istediklerini söyledi.

FANATİK: Kahraman diyor ki
Ankaragücü maçında iki gol atıp, galibiyetin mimarı olan Sidnei, “Hayatımda ilk kez bir maçta iki gol attım. Bir daha atabileceğimi sanmıyorum. Hat-trick yapmayı ise ancak rüyamda görürüm! Futbola orta sahada başladım, bir dönem forvette oynadım. Ama asıl mevkiim savunma. Defansta oynamak için doğmuşum.”

STAR: Demirören devri
Kulüpler Birliği, Aziz Yıldırım’dan boşalan koltuğa oturacak başkanı seçti. Tek aday olarak seçime giren Beşiktaş Başkanı, “Küme düşürülmenin kaldırılması için anlaştık ve federasyona başvurduk. Aydınlar, UEFA’dan görüş alıp gereken kararı verecek. Elbirliği ile sorunları çözeceğiz” diye konuştu.

VATAN: Yeni başkan Demirören
Aziz Yıldırım’ın istifasıyla boşalan Kulüpler Birliği Başkanlığı’na oy birliği ile Yıldırım Demirören seçildi. İbrahim Yazıcı ve Recep Mamur’un çekilmesinin ardından tek aday olarak seçime giren Beşiktaş Başkanı tüm kulüplerin desteğini aldı. Yıldırım Demirören ilk hedeflerinin küme düşmeyi kaldırmak olduğunu açıklarken, bunun için TFF’ye başvurduklarını da söyledi.

AKŞAM: UEFA izin verirse küme düşme yok
İbrahim Yazıcı adaylıkta ısrar etti, oylama başladıktan sonra verilen beş dakikalık aradan uzlaşma çıktı. Kulüpler Birliği’nin yeni başkanı Yıldırım Demirören ilk kez açıkladı: Küme düşmenin kaldırılması için federasyona başvurduk. Onlar da UEFA ile konuyu görüşüyor. Hukukçularımız da inceliyor. UEFA’yla ters düşmemek gerekiyor. Çünkü yeniden ceza verebilir. 14-15 kulüp imzaladı. Diğerleri gerektiği zaman imzalar.