SON DAKİKA MAGAZİN: Çırağan Sarayı’na yıldız yağdı… Ajda Pekkan ve Sezen Aksu Beşiktaş’ta sahneye çıktı… W Otel’de düzenlenen özel partide modacılar buluştu… Güzeller İstanbul’a kucak açacak… Paris Hilton İstanbul için gün sayıyor…



Çırağan Sarayı’nda bol ‘yıldız’lı davet

Kerem Görsev’in caz dinletisiyle başlayan gecede Türk pop müziğinin iki starı Ajda Pekkan ve Sezen Aksu, sahneye çıktı. Müzik ziyafetinin yaşandığı gecede Ferhat Göçer de eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Göçer’in, yeni albümünde yer alan ‘Gidemem’ adlı şarkısında Sezen Aksu’yla yaptığı düet büyük alkış aldı. Geceye AK Parti Milletvekili Muammer Güler, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Kaan Boyner, Ali Esat Yöndem, Halil Bezmen, Lutfi-Deniz Ülke Arıboğan, Asuman-Hüsnü Güreli, Önder Öztarhan, Mine Narin, Nezih Barut, Hayri Yazıcı, Muazzez Abacı gibi iş ve sanat dünyasının tanınmış simaları da katıldı.

Suzan Sabancı’nın şıklığı
GİYİM tarzıyla işkadınları arasında parmakla gösterilen Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, taş işlemeli gece kıyafetiyle göz kamaştırdı.

***
Moda haftası büyülüyor

Her yıl moda dünyasına kazandırdığı isimlerle sektörün büyümesini hedefleyen Istanbul Fashion Week organizasyonu, geçtiğimiz gece W Otel’de düzenlenen özel bir partiyle start aldı. Istanbul Fashion Week Danışma Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Bahar Korçan, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi, İcra Komitesi Başkanı Cem Kaprol ve Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Yılmaz Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış partisine moda, sosyete ve magazin camiasından ünlü simalar katıldı. Parti, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

***
Güzeller İstanbula kucak açıyor

Victoria’s Secret çok yakında sevenleri için Türkiye’ye geliyor. Hürriyet’in haberine göre defileleri tüm dünyada dört gözle beklenen Victoria’s Secret Türkiye’de mağaza açıyor Türkiye’ye birçok ünlü giyim markasını getiren Kuveytli Alshaya Grubu, Park Bravo’yla ortaklık kurdu.

***
Paris Hilton İstanbul için gün sayıyor

Divarese mağazalarında satılacak ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak için 22 Eylül’de İstanbul’a gelecek olan Paris Hilton, ziyaretini Twitter’dan da duyurdu: “İspanya, Türkiye, Hindistan ve İbiza için bavul topluyorum!”