SON DAKİKA MAGAZİN: Bayramda ne yapacak?… Hatice düşman çatlattı… Fatmagül’ün Suçu Ne için geri sayım başladı… Avşar kızı korsan oldu… Evlilik teklifi için uygun mekan arıyor… Panpiş’in liderliği kısa sürdü… O dava artık kapandı…



Bayramda çalışacak
Ünlü Oyuncu Cem Davran, eşi Hilal Davran ve oğlu Hürcan ile Etiler’deki Big Chef’s’ten çıkarken görüntülendi. Davran, gazetecilerin “Cem Bey bayram tatilinde nerdesiniz?” sorusuna, “Çalışacağım” yanıtını verdi. Hürcan’ın, babasının boyuna yetişmesi de dikkatlerden kaçmadı.
***

Hatice Düşman Çatlattı
Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı Hatice, önceki gün Etiler’de yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Etiler’deki Big Chefs’te işadamı Serkan Kodaloğlu ile görüntülenen güzel şarkıcının keyfi yerindeydi. Hatice hayranlarının bayramını da tebrik etti.
***

Fatmagül’ün Mutluluğuna Erdoğan Gölgesi
Fatmagül’ün Suçu Ne için geri sayım başladı
Op.Dr. Göz Hastalıkları Uzmanı Nebi Sarıca Çevre Hastanesinde Haziran ayında tatile giren dizinin sezon finalinde; Fatmagül hayatını karartan 3 düşmanı ile yüzleşmiş, Yaşaranlar delil yetersizliği nedeni ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı. Vural ve Kerim arasında yaşanan kavgaya şahit olan Mustafa, gizli kalan tüm gerçekleri Vural’ın ağzından öğrenmişti. Ilgazlar’ın İstanbul’a dönmek için hazırlandığı sırada ise jandarma ekipleri Kerim’i, Vural’ı öldürdüğü gerekçesi ile tutuklamışlardı. 8 Eylül’de izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin yeni sezon fragmanları yayınlandı. “Benim hala umudum var” şarkısı ile başlayan ilk tanıtım filminde Fatmagül, tutuklu bulunan Kerim’i hapishanede ziyarete gidiyor. Kerim’e olan aşkını daha fazla gizleyemeyen Fatmagül, içinde bulunduğu durumu anlatan bir harekette bulunuyor. İkinci tanıtım filminde ise; Fatmagül ve ailesi Göksu kıyısındaki evlerinden taşınıyor.
***

Hülya Avşar Korsan Oldu
‘Geçmis Olsun’ isimli single’ını çıkaran Hülya Avşar, Deniz Akel imzalı klip için kadın korsan kılığına girdi. Geçtiğimiz günlerde ‘Geçmis Olsun’ isimli single’ını çıkaran Hülya Avşar, Deniz Akel imzalı klip için kadın korsan kılığına girdi. Klipte bir sanat ekibiyle birlikte çalışan Avşar’a özel bir kostüm de tasarlandı. Bu hafta ekranlarda gösterilecek klip, dekoruyla da adından söz ettirecek.
***

Evlilik teklifi için uygun mekan arıyor
Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci çifti Big Chef’s’te yemek yedi. Yemek sonrası soruları yanıtlayan Düzyatan, “Bayramda aile ziyaretlerinden sonra işimize devam edeceğiz” dedi. ‘Anadolu Kartalları’ filminde rol aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Düzyatan, “Pilotlara olan saygım bir kez daha arttı. İşin içinde olunca çok daha iyi anlıyorsunuz” dedi. Yakışıklı Oyuncu, gazetecilerin “Özge Hanım’ın elinde gül var. Evlilik teklifi mi yaptınız?” sorusuna ise “Hayır. Burada etmem herhalde!” yanıtını verdi.
***

Panpiş’in liderliği kısa sürdü
Medya Takip Merkezi, eğlence ve sanat dünyasının en medyatik ünlülerini belirledi. Geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan ismi Hilal Cebeci liderliği İbrahim Tatlıses’e kaptırdı.

Gazeteler, dergiler, TV kanalları ve haber sitelerinde yayınlanan tüm haberlerin incelenmesi yoluyla hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin en çok konuşulan ünlüler listesinde ilk sıraya yeniden İbrahim Tatlıses yerleşti.

İBRAHİM TATLISES, YENİDEN ZİRVEDE
Geçtiğimiz aylarda sağlık sorunlarıyla sıkça gündeme gelen Tatlıses, Almanya’da kafatasından geçirdiği başarılı ameliyat nedeniyle medyada sıklıkla yer aldı. Hastanede, olay günü ile ilgili ilk kez resmi ifade veren Tatlıses, Erdoğan’ın kendisini ziyaret etmesiyle de sıkça konuşuldu. İbrahim Tatlıses, gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitelerinde toplam 2 bin 412 haber ile yansıma buldu.

SOMALİ’YE YARDIM ZİYARETİ” AJDA PEKKAN’I YUKARIYA TAŞIDI
Geçtiğimiz ayın en çok konuşulan bir diğer ismi, Ajda Pekkan oldu. Pekkan’ın Başbakan Erdoğan ile Somali’ye yaptığı ziyaret medyadan da büyük ilgi gördü. Somali’ye yardım için Kuruçeşme’de konser düzenleyeceği konusuyla da dikkatleri üzerine çeken Süperstar’ın reytinginde yüzde 81 oranında artış yaşandı.

Somali’ye giden ünlüler arasında yer alan Nihat Doğan, sosyal medyada yapılan yorumlar ve aldığı eleştiriler ile gündemdeydi. Survivor yarışmasının bitmesinin ardından popülaritesinde düşüş gözlenen Nihat Doğan, Somali ziyaretiyle yeniden ilgi odağı oldu. Oynadığı reklam filmiyle de konuşulan şarkıcı hakkında yapılan haber sayısı tam iki katına çıktı.

SÜRPRİZ POPÜLARİTE TAT VERMEDİ
Ayın en çok konuşulan ünlüleri listesine bu ay sürpriz bir isim giriş yaptı: Uğur Arslan… Arslan’a ilginin nedeni ise, Almanya’daki Deniz Feneri soruşturması kapsamında gözaltına alınmasıydı. Daha sonra serbest bırakılan ünlü sunucu, konuyla ilgili açıklamalarıyla da medyanın yakın markajına girdi. Arslan, toplam 1.292 haberde yansıma buldu.

MÜZİĞİ BIRAKACAĞINI AÇIKLADI HABER SAYISI DÖRT KAT ARTTI
Geçtiğimiz ay bir mektup yazarak müziği bırakacağını duyuran Teoman, sanat camiasında ve sevenlerinde şok etkisi yarattı. Mektubun ardından bunalımda olduğu söylentileriyle sıkça yansıma bulan ünlü rockçı, bunlara cevaben yaptığı açıklamayla da sıkça gündeme geldi. MTM’nin raporuna göre haberlerinde 4 kat artış yaşanan Teoman, ay boyunca toplam 1.119 habere konu edildi.

PANPİŞ’İN LİDERLİĞİ KISA SÜRDÜ
Temmuz ayında Twitter hesabında paylaştığı iç çamaşırlı fotoğraflarıyla gündeme bomba gibi düşen ve medyada haber rekoru kırarak zirveye yerleşen Hilal Cebeci’nin liderliği kısa sürdü. Geçen ay 3 bin 201 haber ile medyada büyük bir çıkış yakalayan Cebeci’nin haber sayısı 694’e geriledi. Hakkında yapılan haber sayısı dört buçuk kat azalan Cebeci’nin popülaritesini artırmak için önümüzdeki günlerde nasıl hamleler yapacağı merak konusu…

İŞTE AĞUSTOS AYINDA MEDYANIN EN ÇOK KONUŞTUĞU ÜNLÜLER:
İbrahim Tatlıses (2.412 haber/yazı)
Ajda Pekkan (2.400 haber/yazı)
Nihat Doğan (1.565 haber/yazı)
Demet Akalın (1.315 haber/yazı)
Uğur Arslan (1.292 haber/yazı)
Seda Sayan (1.162 haber/yazı)
Sertap Erener (1.145 haber/yazı)
Sinem Kobal (1.129 haber/yazı)
Teoman (1.119 haber/yazı)
Hadise (1.029 haber/yazı)
***

O dava kapandı
Şarkıcı Tuğba Özerk, hayranlarına ‘koyun’ dediğini iddia ettiği Mustafa Sandal’ın kendisi aleyhine açtığı davanın kapandığını söyledi. Bayram tatilinde Kıbrıs’ta sahneye çıkacak olan şarkıcı Tuğba Özerk önceki gün Kıbrıs’a gitti. Yolculuk öncesi soruları yanıtlayan Tuğba Özerk, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir radyo programında hayranları için koyun dediğini iddia ettiği Mustafa Sandal ile sanıldığı gibi mahkemelik olmadıklarını ifade etti. Konuya açıklık getiren Tuğba Özerk, şöyle konuştu: “O konu kapandı. Yok öyle bir şey. Genelde sanatçılar arasında bu tarz atışmalar oluyor ama sonra barışılıyor. Aramızda sorun yok” İkili arasındaki koyun polemiğinden sonra Mustafa Sandal, Tuğba Özerk hakkında 100 bin liralık bir tazminat davası açmış ve kazandığı taktirde parayı da Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayacağını duyurmuştu.
***