SON DAKİKA MAGAZİN: Davut Güloğlu Ece Erken ile evlilik sözleşmesi yapmayacaklarını söyledi… Seçkin Piriler oğluyla poz verdi… Etiler’de Lamborghini turu… Tatlıses’le anlaşmaya vardı… Asuman Bebek’te görüntülendi…



“Sözleşme olamaz!..”
Davut Güloğlu evlilik sözleşmesiyle ilgili görüşlerini açıkladı. Ünlü sanatçı “Her şeyim Ece’nin. İkimiz de çalışacağız. Öyle anlaşma olmaz” diyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in ev sahipliğinde Beyaz TV çalışanları ve sanatçılar önceki akşam ‘Portaxe’ adlı mekânda iftar yaptı. Gecenin en dikkat çeken isimleri eski sevgilisi Emel Müftüoğlu ile pişti olan Davut Güloğlu ve evlilik hazırlıkları yaptığı sunucu sevgilisi Ece Erken oldu. İkili evlilik tarihini aşağı yukarı belirlediklerini açıklarken, kendilerine yöneltilen sorulara da ilginç cevaplar verdi.

Etiler’de Lamborghini ile turu
Seda Sayan ve Sinan Engin’in oğulları Oğulcan Engin, çok konuşulan servet değerindeki Lamborghini Gallardo aracıyla önceki akşam Etiler’de objektiflere takıldı. İkinci el otomobili 600 bin liraya satın alıp oğullarına hediye eden Sinan Engin ve eski eşi Seda Sayan, eleştirilere, “Paramız var aldık” diye tepki göstermişti.

Seçkin Piriler oğluyla poz verdi
Masa Restoran’da otururken objektife takılan Piriler, mankenliği bıraktığını, artık tüm vaktini 11 aylık oğluna ayırdığını, bundan sonra da kariyerine dizi oyunculuğu ve sunuculukla devam etmek istediğini söyledi.

Objektiflere alışamadılar
Tuba Ünsal, eşi Murat Pilevneli ile birlikte Ortaköy’deki Anjelique Bar’a gitti. Tövbeler Tövbesi dizisinde başrol oynayan Tuba Ünsal, önceki gece eşi Murat Pilevneli ile birlikte Ortaköy’deki Anjelique Bar’a gitti. Yakın dostları Haluk Akakçe ile birlikte mekana gelen çift; gazetecileri görünce huzursuz oldu.
***

20 Eylül’de Stüdyoya Girecek!
Prodüktör Polat Yağcı, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Prodüktör Polat Yağcı, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. İbrahim Tatlıses’le yaptığı albüm anlaşmasıyla ilgili konuşan Yağcı; Tatlıses’in, 20 Eylül’de stüdyoya gireceğini söyledi. Yağcı, “Albümdeki şarkılardan dört tanesi Tatlıses’e, diğer dördü Sinan Akçıl’a ait olacak” dedi.
SABAH
***

“Kimseyi dövmek istemiyorum!”
Asuman Krause ile sevgilisi Ümit Erdem, önceki akşam Bebek’teki bir kafede iftar sonrası kahve keyfi yaptı. Mekan çıkışında basının yoğun ilgisiyle karşılaşan Krause; üzerinde ‘Muhammad Ali’ yazan sweatshirt’üyle ilgili “Hayranlığım var ama dövmek istediğim kimse yok. Ben hiçbir şeye özenmiyorum” dedi. “Hayat güzel, her şey güzel” diyerek aşk sorularını geçiştiren Asuman Krause, Bodrum’da çekilen göbekli fotoğraflarını hatırlatan gazetecilere; “Malzeme bu işte! Kilo vermeyi düşünmüyorum” dedi.
***