SON DAKİKA MAGAZİN: Siyah Beyazlı ünlü oyuncu galibiyeti ailesiyle kutladı… Ortaköy’da flaşlar çaktı Tuba Ünsal korktu… Tatlıses’le anlaşmaya vardı… Gülben’den yeni albüm… Yerden göğe ayrılık… Perihan Savaş’ı unutamıyor…



Almedia’dan Aile Boyu kutlama
Hugo Almeida, 3-0 alınan UEFA Kupası maçı sonrası galibiyeti eşi ve çocuklarıyla birlikte akşam yemeğine çıkarak kutladı. Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, 3-0 alınan UEFA Kupası maçı sonrası, galibiyeti eşi ve çocuklarıyla birlikte akşam yemeğine çıkarak kutladı. Eşi Andreia ve iki çocuğuyla birlikte Ortaköy’deki Zuma Restaurant’a giden Almedia, üzerindeki BJK formasıyla dikkat çekti. Keyifli olduğu gözlenen Portekizli yıldız futbolcu, mekan çıkışında çocuklarıyla Oyun oynamayı da ihmal etmedi.
SABAH
***

Objektiflere alışamadılar
Tuba Ünsal, eşi Murat Pilevneli ile birlikte Ortaköy’deki Anjelique Bar’a gitti. Tövbeler Tövbesi dizisinde başrol oynayan Tuba Ünsal, önceki gece eşi Murat Pilevneli ile birlikte Ortaköy’deki Anjelique Bar’a gitti. Yakın dostları Haluk Akakçe ile birlikte mekana gelen çift; gazetecileri görünce huzursuz oldu.
***

20 Eylül’de Stüdyoya Girecek!
Prodüktör Polat Yağcı, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Prodüktör Polat Yağcı, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. İbrahim Tatlıses’le yaptığı albüm anlaşmasıyla ilgili konuşan Yağcı; Tatlıses’in, 20 Eylül’de stüdyoya gireceğini söyledi. Yağcı, “Albümdeki şarkılardan dört tanesi Tatlıses’e, diğer dördü Sinan Akçıl’a ait olacak” dedi.
SABAH
***

Kimseyi Dövmek İstemiyorum!
Asuman Krause ile sevgilisi Ümit Erdem, önceki akşam Bebek’teki bir kafede iftar sonrası kahve keyfi yaptı. Mekan çıkışında basının yoğun ilgisiyle karşılaşan Krause; üzerinde ‘Muhammad Ali’ yazan sweatshirt’üyle ilgili “Hayranlığım var ama dövmek istediğim kimse yok. Ben hiçbir şeye özenmiyorum” dedi. “Hayat güzel, her şey güzel” diyerek aşk sorularını geçiştiren Asuman Krause, Bodrum’da çekilen göbekli fotoğraflarını hatırlatan gazetecilere; “Malzeme bu işte! Kilo vermeyi düşünmüyorum” dedi.
***
Ayrıldılar mı?
Maldivler tatilinde tanıştıktan üç ay sonra evlenen oyuncu Şahnaz Çakıralp ile Prof. Dr. Murat Öncel’in evlerini ayırdığı öne sürüldü. İddiaya göre 29 Mayıs’ta evlenen ikilinin evliliği üç ay içinde çatırdadı ve Murat Öncel evini ayırdı. Öncel’in, yakın çevresine de “Evde huzurumuz yok, sürekli kavga ediyoruz. Bu yüzden eve gitmiyorum. Anlaşamıyoruz ama bunu bir süre gizli tutacağız, sorunları aşmaya çalışıyoruz” dediği öğrenildi.
***

Gülben’den yeni albüm
Gülben Ergen’in, ‘Hayat Bi Gün’ adlı albümü Seyhan Müzik etiketiyle yayınlandı. Ergen, 10 şarkıdan oluşan albümünü şu sözlerle anlattı: “Hayat bi gün sadece kendi için yaşayamayacağını gösterir insana… Sözlerini, sevgisini, ışığını paylaşması gerektiğini öğretir… Bu şarkılarda benim yüreğimde ses bulup size akan umutlarım, yok olup gideceğini bildiğim hüzünlerim, bi o kadar da sevinçlerim var.” Taşkın Sabah’ın müzik direktörlüğünde hazırlanan yeni albümde Fettah Can, Serdar Ortaç, Mustafa Sandal gibi bestecilerin eserleri de bulunuyor. Albümün ilk video klibi ise ‘Yarı Çıplak’ şarkısına çekildi.
STAR
***

Yerden göğe ayrılık
Sosyal medya gündeminde en çok konuşulan konuların eğlenceli, mizahi ve güncel bir dille yorumlandığı ancak sunucuların aynı anda konuşmayı başarıp kimin kime ne dediği pek de iyi anlaşılmayan Yerden Göğe’de bir ayrılık yaşandı. Her Çarşamba Star TV ekranlarında izleyicileri ile buluşan programı sevilen oyuncu ve sunucu Berna Laçin, Rasim Ozan Kütahyalı ve radyo programcısı Funda Özkalyoncu sunuyordu. Gündemin her an değiştiği sosyal medyada en çok ilgi çeken güncel olayların masaya yatırıldığı programda özellikle Rasim Ozan Kütahyalı ile Funda Özkalyoncu arasında yaşanan tartışmalar ayrılıkla sonuçlandı. Funda Özkalyoncu’nun programdaki sunuculuk görevine son verildi. İkili arasındaki kavga son olarak Hilal Cebeci’nin konuk olduğu Yerden Göğe’de doruğa çıkmış, tartışma ‘fiziki ve sözlü şiddete varan’ bir boyuta taşınmıştı.
‘Gecce)
***

Perihan Savaş’ı unutamıyor
Derya Taşdelenler, evlenmeye hazırlanırken ayrıldığı Perihan Savaş’ı hâlâ çok sevdiğini söylüyor ve “O beni istesin, ölümüne giderim” diyor. Taşdelenler, ayrılığa alkolik olmasının neden olduğu iddialarını ise kabul etmiyor: “Haftada bir-iki kadeh içen adam alkolik mi oluyor?” Eşi Yılmaz Zafer vefat ettikten sonra ilk kez işadamı Derya Taşdelenler ile birlikte olan Perihan Savaş’ın mutluluğu uzun sürmedi. Geçtiğimiz kış nişanlanan ve nikah tarihi bile alan çiftin ani ayrılık kararı herkesi şaşırttı. İkilinin ayrılmasının nedeninin; annesinin Taşdelenler’le evlenmesini istemeyen Savaş’ın kızı Melek Zübeyde olduğu söylenmişti. Ama geçtiğimiz günlerde çıkan ‘Ayrılığın nedeni Derya Taşdelenler’in alkol sorunu’ dedikoduları ortalığı karıştırdı. Taşdelenler, tüm bu iddialara GÜNAYDIN aracılığıyla cevap verdi.

TEDAVİ GÖRECEĞİM
Ayrıldık ancak çirkinlikler devam ediyor. Bu dedikoduları çıkaran insanları Allah’a havale ediyorum. Perihan Savaş’ın hakkımda bu tarz şeyler düşünebileceğine inanmak bile istemiyorum. Çok yıprandım, çok hırpalandım. Psikolojim bozuldu; tedavi göreceğim.

KIZININ DURUMU DA ZOR
Ben sessiz kaldıkça insanlar bu ayrılıktan nemalanmaya çalışıyor. Yazık, günah; iki insan ayrıldı, bunu başka şeylere bağlamaya gerek yok. Elbette ayrılık nedenimiz sadece kızının istememesi değil. Ayrıca kızının da durumu zor. Bir tarafta babası tedavi görüyor, diğer tarafta yeni doğum yaptı; bebeği var. Bu yüzden o da sağlıklı düşünemiyor.

GERGİNLİĞİM SORUNDU
Melek Zübeyde evliliğimizi onaylamadı çünkü annesine çok düşkün. Onu paylaşmak istemiyor. Ancak bunun yanı sıra benim agresif ve gergin olmam, yüksek sesle konuşmam da aramızda sorun oluyordu. Benim sinirli halim Perihan’ı zaman zaman kızdırırdı. Çünkü o çok naif bir insan. Evlilikten dönmemizin bunun dışında bir nedeni yok.

HAFTADA BİR İÇERİM
Alkolik olduğumu söyleyen insanlara soruyorum; 25 gündür ağzına içki sürmeyen, haftada bir kere arkadaşlarıyla bir-iki kadeh bir şey içen insan alkolik mi oluyor? Öyleyse, o zaman tüm dünya alkolik! Ben böyle bir saçmalık görmedim. Artık işin tadını kaçırdılar. Utanıyorum kendimi böyle izah etmekten.

BELKİ KURTARIRIZ
Perihan Hanım’la ayrıldık çünkü olmayacağına karar verdik. Çekmeköy’de dayadığım döşediğim evin tüm eşyalarını dağıttık. İçim acıyor evin boş halini görünce. Bunlar kolay şeyler değil. Mustafa Sarıgül nikahımızı kıymak için beklerken, tarih alınmışken biz vazgeçtik. İki aydır da ayrıyız ancak her zaman konuşuyoruz. Telefonlaşıyoruz. Belki kurtarırız diye bakıyoruz.

BİZE BİR ZAMAN VERDİM
Ben Perihan Hanım’a ‘Belki kurtarırız’ diyorum ama o ne düşünüyor bilmiyorum. Benim sinirliliğimden hoşlanmadığı için o huyumu değiştirmemi istiyor. Ben de ona ve bu ilişkiye bir zaman verdim. Şayet o zamanda bu ilişki hâlâ böyle sürüncemede kalırsa, ben de bu sayfayı kapatacağım. Ama şimdi kapatamıyorum. Hâlâ bir umudum var. Perihan Hanım şimdi telefon açıp “Gel” dese, ölümüne kadar giderim, nikahı da hemen yaparım. Ancak sanırım onun pek gönlü yok.

REKLAMA İHTİYACIM YOK
Bana ‘Reklam yapıyor’ diyorlar. Galatasaray’ın eski yöneticilerindenim. Dagi gibi bir markanın isim babası ve patronuyum. Eski mankenim ve daha birçok özelliği olan bir adamım. Benim bu tarz reklamlara ihtiyacım mı var? Bu insanlar kendilerini nerede görüyorlar da bana laf atıyorlar, anlamıyorum. Ben milyon dolarlar batırmış, dolandırılmış bir adamım. O kadar sıkıntıdan sonra hâlâ ayakları üzerinde duran, kimseye boyun eğmeyen bir insanım. Beni tanımadan, geçmişimi bilmeden suçlamalarda bulunmak insanlara yakışmıyor.

ELİM AYAĞIM TİTRİYOR
Yaşadıklarımdan ötürü psikolojim bozuldu. Elim ayağım titriyor. Sinirleniyorum çünkü kendimi ifade etmek zorunda bırakılıyorum. Bu ayrılık beni o kadar yıprattı ki, işime konsantre olamıyorum. Perihan Hanım ne söylerse doğrudur demiyorum ama benim için özel kadındır. Eğer bana bir şey söylerse, bilirim ki kızgınlığındandır.

BEKAR ADAMIM, KİM KARIŞIR!
Hiçbir zaman Perihan’ı aldatmadım. Geçtiğimiz hafta yanımda fotoğrafları çekilen insanlar, Perihan Hanım’ın kuzeninin arkadaşları. Çapkınlık yapacak olsam bunu eski nişanlımın kuzeninin yanında mı yaparım? Perihan bile o görüntülere bakıp beni dinlemeden sitemde bulundu. Oysa o kadınlar sadece iş yaptığım arkadaşlarımdı, o kadar. Ayrıca kimseye hesap vermek zorunda değilim çünkü bekar bir insanım. Kimse şu anda bana karışamaz!