SON DAKİKA MAGAZİN: Baba ocağına geri dönüyor… O da yakalandı… Sanatçıya vefasız veda tören… Uyarıları dikkate aldı… Emre’den interaktif klip… Bekensir ihanet iddialarını yalanladı… Seda Sayan’a oğlundan evlilik yasağı… Boğazda Emel Sayın rüzgarı esti… Kilon, kolon derken iyice karıştırdı…



Baba ocağına geri dönüyor
Eşi Yurdal Sert’in geçen ay Bodrum’da gece kulübünde bir kadınla samimi halde dans ederken görüntülenmesinin ardından zor günler geçiren Ivana Sert, Sırbistan’daki baba evine döndü. Habertürk’te yer alan habere göre; eşinin çapkınlık dedikoduları üzerine boşanma kararı aldığını söyleyen Sert, bir süre ailesiyle kalıp son kararını verecek. Bu arada Yurdal Bey, boşanma haberleriyle ilgili sorulara toplantısı olduğunu söyleyerek cevap vermedi.
***

O da yakalandı
Menajerinin, yeni dizisi “Kuzey Güney”in senaristi Ece Yörenç’in Bodrum’daki evinde kaldığını öğrenen Bade ışcil, onlara katılmak için vakit kaybetmedi. Ünlü oyuncu, önceki gün de Yörenç’in oğlu Ali ile Türkbükü 5 Oda Otel’in plajındaydı. Arkadaşı Ali ile ayaküstü sohbetten sonra kendini serin sulara bırakan ışcil, tüm çabalarına rağmen bikinili görüntülenmekten kurtulamadı.
***

Sanatçıya vefasız veda töreni
Bir süre birinci dereden akrabalarının gelip alması için bekletilen sinema sanatçısı Cem Erman’ın (Süleyman Faik Durgun) cenazesi, Bursa’da yaşayan bir yeğeninin “Biz gelemeyiz” demesi üzerine nikahsız eşi Sevim Demiroğlu’na teslim edildi. Adana Adli Tıp Kurumu’ndan alınan sanatçının cenazesi Kabasakal Mezarlığı’na getirildi. Eşine ait evde tek başına hayatını kaybeden sanatçının cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Cenazeye, eşi Demiroğlu, bacanağı Zeki Eker ve görevlilerle birlikte toplam 15 kişi katıldı. Oturma odasındaki kanepe üzerinde cesedi bulunan Durgun’un yanında Rahmi Bey isimli kitap, sehpa üzerinde ise cep telefonu, çakmak, termos, bardak, siyah kordonlu saat, koltuk üzerinde ise Ömer Seyfettin’in “Harem” adlı kitabı, tuvaletin karşısındaki odadaki sehpa üzerinde ise “Gözümden akan iki damla yaş” ibaresi ile başlayıp “Bu dünya neye yarar” ibaresiyle biten dört sayfa şiir yazılı not defteri, sayısal loto ve süper loto kuponları, 50 kuruş para bulundu.
***

Uyarıları dikkate aldı
Emine Erdoğan’ın himayesinde organize edilen gezilere sık sık katıldığını dile getiren Yerlitaş, “Bir Mardin gezisi sırasında Emine Hanım, ‘Genç kızlara bağırma, genç kızlıklarını yaşasınlar, genç kızlarımıza örnek ol, onlara öğüt verici şekilde konuş’ dedi. Çok doğru söyledi. Ben de bu uyarısını dikkate aldım zaten. Emine hanım çok sevdiğim bir insan. Ne güzel ki, bir eğitmen bakış açısıyla genç kızların psikolojilerini düşünüyor. Doğrusu tabii öğüt vererek konuşmak” dedi.
***

Emre’den İnteraktif klip
Çektiği kliplerle adından söz ettiren Emre Aydın, beşinci klibini ‘Tam Dört Yıl Olmuş Dün’ şarkısına çekti. Geçtiğimiz yıl çıkardığı ‘Kağıt Evler’ albümü ile müzikseverlerden tam not alan ve birbiri ardına çektiği kliplerle adından söz ettiren Emre Aydın, beşinci klibini ‘Tam Dört Yıl Olmuş Dün’ şarkısına çekti. Aydın’ın; Türkiye Koç Fest Spor Oyunları kapsamında verdiği turnesine katılan 20 bin kişi arasından seçilen beş hayranı da klipte fotoğrafları ile rol aldı. Ceyda Sarıhan yönetmenliğinde yaklaşık 15 saatlik bir çalışma ile çekilen klip, performans görüntülerinden oluşuyor.
***

Bekensir yalanladı
Şarkıcı Demet Akalın’ı aldattığı iddia edilen sevgilisi Önder Bekensir’in yazılı açıklama yaptı. İşte Önder Bekensir’in açıklaması: İhanet iddialarını yalanlayan Bekensir, “Basında çıkan aleyhteki haberlere cevap vermek dahi istemiyorum. Kısa ve öz, 4 yıldır ekmek yediğim, düğünümü yapan, ailem gibi gördügüm bir insanla bu tip dedikodular çok çirkin, biz bunlara sadece aile olarak gülüyoruz! Benim Çeşme’ye bünyemizdeki mekanlara gelmemdeki sıkıntınında ne olduğunu anlamış değilim. Ben Yigit Doğusoy, Emre Ergani ve Figen Erenel’le işimin başında calışmaya devam ediyorum. Bu açıklamamın da yeterli olacağını düşünüyorum” dedi.
***

Seda’ya oğlundan evlilik yasağı
6 kez nikah masasına oturan Seda Sayan’a oğlundan evlilik yasağı geldi. Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan artık Kocaman adam oldu. Oğulcan Engin bugüne kadar altı kez evlenerek mutluluğu yakalayamayan annesi Seda Sayan’a evlenme yasağı koydu. Takvim’in haberine göre; menajer Sinan Engin ile yaptığı evlilikten olan oğlu Oğulcan’ın bir dediğini iki etmeyen Kadırgalı bu istek karşısında şok oldu. Oğluna bir daha evlenmeyeceğinin sözünü veren Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir nikah töreninde de “Bir daha evlenmeye tövbe ettim” diyerek herkesi şaşırtmıştı.
***

Boğazda Emel Sayın rüzgarı esti
Türk Sanat Müziği’nin kilometre taşlarından biri olan Emel Sayın, Ramazan etkinlikleri kapsamında İstinye Tersane Alanı’nda konser verdi. Yaklaşık 15 bin kişiye müzik ziyafeti çeken Sayın, seslendirdiği ‘Kız Sen İstanbul’un Neresindensin?’ şarkısının ardından, “Ben de sizler gibi Sarıyer’denim” dedi. Şef Selçuk Tekay yönetimindeki orkestra eşliğinde sahneye çıkan Emel Sayın, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in istekte bulunduğu ‘Çile Bülbülüm’ şarkısı ile konserini bitirdi.
***

Birbirine karıştırdı
Ayvalık tatilini sürdüren Hülya Avşar, Twitter’a “Dizi senaryosu okuyorum. Galiba beni kolonlamaları lazım. N’olcak şimdi vakit tunne (Kürtçe yok anlamında)” dedi. Hatayı düzelteyim derken hata yaptı. Klon yerine kolon yazdığını fark eden ve uyarı mesajı alan Avşar, kelimeyi düzelteyim derken yine hata yaptı ve “Pardon kilon yerine kolon yazmışım. Siz eleştirmeden ben yazdım. Ahahayttt” açıklamasını yaptı.