SON DAKİKA ŞEHİR: Beşiktaş’ta Meksika Sokağı Açıldı… Beşiktaş Belediyesi ve Türk Kızılayı İşbirliği ile Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi… Park buluşmaları sürüyor… Son gün 5 Ağustos…


Beşiktaş’ta Meksika Sokağı Açıldı
Beşiktaş Belediyesi Balmumcu Mahallesi’nde Gazi Umurpaşa Sokağı bağlantı yolu olarak bilinen sokağın adını, bölgede bulunan Meksika Fahri Konsolosluğu’na atfen “Meksika Sokağı” olarak değiştirdi. Meksika Sokağı açılış töreni 26 Temmuz 2011 Salı günü saat 14.30’da yapıldı. Açılış törenine Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın yanı sıra, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, Meksika’nın İstanbul Fahri Konsolosu Sayın Varol Dereli, Deniz Yüzbaşı Marco Antonio Vila Vivaldo ve Meksika’nın Türkiye Büyükelçisi H.E.Jaime Garcia Amaral katıldı.

***
Beşiktaş Belediyesi ve Türk Kızılayı İşbirliği ile Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi
Beşiktaş Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile “Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır “ isimli kan bağışı kampanyası düzenlendi. Levent Meydanı’nda düzenlenen kampanyaya, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Beşiktaş Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kan toplama çadırında, kan sayımı, tansiyon ölçümü ve kan alımı işlemleri gerçekleştiriliyor

***

Park buluşmaları sürüyor
Beşiktaş Belediyesi’nin 2007 yılından bu yana düzenlediği “Park Buluşmaları” yaz etkinlikleri 17 Haziran 2011 Cuma günü Abbasağa Parkı’nda Bülent Ortaçgil’in vereceği konserle başlıyor. 17 Haziran – 3 Eylül tarihleri arasında Beşiktaş’taki on altı parkta düzenlenecek olan etkinliklerde Beşiktaş kentlileri konser, film ve söyleşilerle keyifli bir yaz geçirecekler. Beşiktaş parklarında hergün 21:00’da başlayacak olan “Park Buluşmaları” süresince film gösterimlerinden konserlere, tek kişilik gösterilerden söyleşilere kadar çok sayıda etkinlik ücretsiz olarak izlenebilecektir.

1 Ağustos Abbasağa Parkı Levent Erim (Söyleşi)
Kabare
8 Ağustos Ortaköy Meydanı Hayal Merkezi (Söyleşi)
Mavi Işıklar (Konser)
15 Ağustos Abbasağa Parkı Ustalara Saygı
22 Ağustos Abbasağa Parkı Hızlı ve Öfkeli (Sinema)
Kabare

***
Son gün 5 Ağustos
Beşiktaş Belediyesi ve Okan Üniversitesi işbirliği ile üniversite adaylarının aldıkları puan doğrultusunda en doğru seçimi yapmalarına yardımcı olmak amacıyla, Beşiktaş Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde kurulan ÖSS tercih bürosu 5 Ağustos 2011 Cuma gününe kadar öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Haftanın yedi günü boyunca gençlerimizi Beşiktaş Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezine bekliyoruz.

***