SPOR-Daum Beşiktaş’a gelir mi?

BEŞİKTAŞ-Şike soruşturmasının ardından teknik direktörü Tayfur Havutçu’dan uzak kalan Beşiktaş’ta Daum’un ismi konuşuluyor. Kulüpte yeni bir teknik direktörün gündeme gelebileceğinden bahsedilirken
, bu konuda ismi en çok telaffuz edilen Cristoph Daum, “Olası bir teklife açığım” dedi. Daum, “Ben Beşiktaş’ta uzun süre çalıştım ve başarılar elde ettim. Kendimi Beşiktaş ailesinden bir gibi hissediyorum. Beşiktaş içerisinde çok iyi ilişkilerim var. Aslında Türkiye’de her kulüple ve herkesle iyi ilişkilerim var. Türk futbolunda tekrar yer alırsam, en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ KONUSU ÖZEL BİR DURUM

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Daum, “Beşiktaşlı yetkililer sizinle temas kurdu mu?” şeklindeki soruya ise “Bu özel bir durum. Yorum yapmak istemiyorum. Bunun her yerde ve medyada konu olması doğru olmaz. Benim için esas olan her şeyin resmiyet kazandıktan sonra konuşulmasıdır. Resmi süreç başlamadığı için yorum yapmayacağım” dedi.

TEKLİFLERE AÇIĞIM

Önemli bir milli takımdan teklif aldığını belirten Daum, “Beşiktaş size teklifte bulunursa cevabınız ne olur?” sorusuna ise “Ben tekliflere ve transfer görüşmesine açığım. Bir Milli takımdan teklif aldım. Ancak kesin kararımı vermiş değilim” dedi.

TÜRKİYE’DE OLANLAR TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Türkiye’deki şike soruşturmasını yakından takip ettiğini belirten Daum, “Tutuklanan Aziz Yıldırım ve Tayfur Havutçu’yu çok yakından tanıyorum. İkisiyle de iyi ilişkilerim oldu. Aklanarak bu olayın içerisinden çıkacaklarına inanıyorum. Böyle bir olayın olması benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Son derece şaşkınım. Umarım Türk futbol ailesi bu süreçten en az hasarla çıkar. Fakat bu soruşturma kötü olanın temizlenmesi açısından da büyük bir şans böyle değerlendirmek gerekir” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR’DAN TEKLİF ALDIM

Eskişehirspor’dan da teklif aldığını doğrulayan Alman teknik adam, “Eskişehirspor’un teklifi benim için büyük bir onurdur. Konuyu teklifimi kabul edeceğim ya da red edeceğim açısından bakmamak gerekiyor. Taleplerini son derece iyi anlattılar. Çok memnun kaldım. Ne olacağını hepimizi göreceğiz” diye konuştu