SPOR-Beşiktaşlı İbrahim futbolu bıraktı

BEŞİKTAŞ-Göz göre göre acil servise… Hırs kurbanı… Sivok’a gün doğdu… Kara Kartal testten geçti… Kartal’a müjde… Eyvah! Gülüm altı ay yok… 10’da 10 istiyorum… Basında Beşiktaş …

SABAH: “Göz göre göre acil servise”
Beşiktaş’ta sakatlığı yeni geçmişken çıktığı çift kalede ağır sakatlanan Ersan Gülüm’ün durumu tartışma yarattı. Sakatlığının izlerini henüz silmişken çift kalelere erken başlayan genç stoper, sakatlığının nüksetmesiyle adeta yıkıldı.

“Beşiktaşlı İbrahim futbolu bıraktı” Beşiktaş’ın geçen sezon kadro dışı bırakılan emektar yıldızı İbrahim Üzülmez futbola nokta koyduğunu açıkladı.

HABERTURK SPOR: “Hırs kurbanı”
Altı ay sahalardan uzak kaldıktan sonra bir an önce form tutmak isteyen Ersan Gülüm, hocasının “ İstersen bir hafta takımdan ayrı çalış” önerisini “Bir an önce takıma girmem lazım” diye geri çevirdi, sakatlığı nüksetti.

“Sivok’a gün doğdu” Ersan’ın sakatlanmasıyla savunmadan bir oyuncu eksilirken, kadroda düşünülmeyen Tomas Sivok’a adeta gün doğdu. Henüz kampa katılmayan Çek oyuncunun büyük bir ihtimalle Beşiktaş’ta kalacağı belirtildi.

FANATİK: “Kara Kartal testten geçti”
Siyah-Beyazlılar’ın Avusturya kampında dün futbolculara bir dizi test uygulandı. Oyuncuların gücü ve dayanıklılığı tespit edildi ve bu bilgiler ışığında idman programları değiştirildi.

MİLLİYET: “Kartal’a müjde”
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, ULEB’in özel izniyle Eurocup’ta ön eleme oynama hakkı kazandı. Siyah-beyazlı ekip, ön elemeyi geçerse Avrupa’nın iki numaralı kupasında mücadele edecek, aksi takdirde ise yoluna EuroChallenge Cup’ta devam edecek.

AKŞAM: “Eyvah! Gülüm altı ay yok”
Ameliyat edilecek Ersan’ın bir sezonu boşa geçecek. Genç oyuncu maç başı 20 bin avro kayba uğrayacak. Adanaspor’da 1 milyon avro ekstra ücreti alamayacak.

VATAN: “10’da 10 istiyorum”
Serdal Adalı hedefi belirledi: “Yeni sezona nasıl başlarsak öyle devam eder. Üst üste seri galibiyetler alalım ki rakiplerin hem deplasmanda hem de İnönü’de Beşiktaş’ın karşısına çıktıklarında dizleri titresin.”