SPOR-Ferrari freni!..

BEŞİKTAŞ-Deriş, İtalyan starın artık Siyah-Beyazlı takımda kalmaması gerektiğini söyledi. Beşiktaşlı eski yönetici “Ferrari geçen yılki Fener maçında kariyerini noktaladı. Fernandes’e fazla
para verilmesi de dengeleri bozar” dedi.

KARTAL’IN eski yöneticisi Bülent Deriş, takımdaki geleceği belirsiz olan Matteo Ferrari’nin Kartal’daki kariyerinin bittiğini söyledi. Radyospor’a konuşan Deriş, “Bana göre Ferrari, geçen sezon Fenerbahçe maçında, Beşiktaş kariyerini bitirdi. Kalması zarar getirir, fayda getirmez. Ferrari’nin bir an önce Beşiktaş’tan ayrılması gerektiğine inanıyorum” dedi. Fernandes’i de eleştiren Deriş, “Fernandes konusunda menajer oyunu olduğunu düşünüyorum. Yönetim bonservisi almakla çok iyi yaptı; ancak oyuncu fazla para istiyor. Ama Beşiktaş, Fernandes’in istediği parayı verirse takım içi dengeler bozulur” ifadesini kullandı.

Bu sezon takımın başarılı olacağına inandığını belirten Deriş, “Tayfur Havutçu’ya güveniyorum. Bana göre başarılı olacak. İçimizden biri, iyi bir Beşiktaşlı. Transfer edilen oyuncular iyi; ama bazı oyuncuların kiralık olarak alınması sıkıntı yaratıyor. Bu nedenle kiralık olarak gelen oyuncuların sözleşmelerinde belli bir para karşılığında gelecek sezonda kalmalarını sağlayacak bir madde olması gerekiyor. Başkan Yıldırım Demirören’in amatör şubeleri sponsorluklarla ayakta tutma fikrini de benimsiyorum” şeklinde görüş belirtti.