SPOR-Hautçu: Bebe ve Sidnei’ye kefilim

BEŞİKTAŞ-İlk hedeflerinin Süper Kupa olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, yeni transferlerle ilgili net konuştu. Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaş
taraftarına güvence verdi. Transferlerde nokta atışı yaptıklarını söyleyen Havutçu, “27 Haziranda İstanbul’da toplanacağız. Tam kadro bütün futbolcular Ümraniye’de olacak. Sonrasında Avusturya kampında yeni sezonun ayrıntılarını gözden geçireceğiz. Oynayacağımız hazırlık maçları çalışmalarımızın seviyesini belirleyecek. Süper Kupa finalinde %70 performansla sahada olacağımızı düşünüyorum. Bebe ve Sidnei transferlerini ben istedim. Her iki oyuncuya kefilim. Beşiktaş’a büyük katkı yapacaklarından eminim” şeklinde konuştu.

FORLAN ÇOK UÇTU…
Avrupa Ligi’nde tek eleme oynayacak olmalarının avantaj olduğunu ifade eden Tayfur Havutçu, geçen yıl sergiledikleri başarıyı tekrarlayıp gruptan çıkacaklarını söyledi.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Kupayı alırız demiyorum ama tarihimizdeki en iyi sonuçları alacağımızdan eminim. Geçen yıl oynadığımız D.Kiev maçları bizim için belirleyici oldu. Benzer hataları tekrarlamayacağız. Güçlü bir kadroya sahibiz ve her türlü olumsuzluğa karşı B planları hazırlıyoruz” dedi.

Havutçu, Forlan ve Reyes’in G.Saray’a transferleriyle ilgili olarak ise, “Reyes gündemimizde yoktu. Forlan teklif ettiğimiz rakamları kabul etmedi. Hayırlısı olsun” şeklinde yorumladı.

(Türkiye Gazetesi)