SPOR-Bolat: Kartal’ı istiyorum

BEŞİKTAŞ-Beşiktaş’ın renklerine bağlamak istediği genç kaleci için kulübüyle görüşmeler bitti-bitiyor. Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Beşiktaş, genç kaleci
Sinan Bolat’ın işini bitirmek üzere. Önceki akşam geç saatlerde Brüksel’e giden Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu, dün de Standard Liege’in yetkilileriyle bir araya gelerek pazarlık masasına oturdu. Belçika ekibi, Sinan için 4 milyon euro’dan kapıyı açarken, Beşiktaş 1 milyon euro’luk teklifini yineledi.

RAKAM 2 MİLYON EURO’YA ÇIKTI
Belçikalı yöneticiler, “Sinan Bolat’ı bırakmayı düşünmüyoruz. Sizin de bu konuda çok istekli olduğunuzu ve ciddi bir teklifle geldiğinizi biliyoruz. Ama rakam konusunda büyük fark var” dediler. Adalı ve Zülfikaroğlu da bunun üzerine, “Sinan bize gelmek istiyor, karşılıklı olarak fedakarlık yaparak bu işi çözelim. 2 milyon euro’ya bu işi bitirelim” yanıtını verdiler. S. Liege’nin de bu teklife sıcak yaklaştığı öğrenildi.

GURUR DUYARIM
Siyah-beyazlıların peşinde olduğu Sinan Bolat, Beşiktaş’ta oynamaktan gurur duyacağını söyledi. Belçikalı yöneticilere de bunu ilettiğini belirten genç file bekçisi, “Beşiktaş’ı seviyorum. Benim hedefim, hem oynadığım takımda, hem milli takımda 1 numara olmak. Bunun için çok çalışıyorum ve kendime güveniyorum. Rekabete her zaman hazırım. Transferim konusunda her iki tarafın da gerekli anlayışı göstereceğine inanıyorum” ifadesini kullandı.