SPOR-Bakan Beşiktaş’tan transfer yaptı

BEŞİKTAŞ-,Bu sezon 28 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu’nda transfer çalışmaları devam ediyor. Kamanan, Zurita, Erhan Güven’i kadrosuna
dahil eden Kırmızı Lacivertliler, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın da girişimleriyle Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi Hakan Arıkan’la anlaşmaya vardı.

“YILDIZ TRANSFERLER SÜRECEK”
Bonservis sorununu Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’le görüşerek çözen Bakan Çağlayan, “Biz Mersine transfer sözü verdik. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisi olan Beşiktaş’la Hakan Arıkan konusunda anlaşmaya vardık. Hakan Arıkan önümüzdeki sezon Mersin İdman Yurdu forması giyecektir. Mersine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“SÜPER LİG’DE SES GETİREN TAKIM OLACAK”
Takıma önemli oyuncuları kazandırmak için görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Çağlayan, “Beşiktaş başta olmak üzere Fenerbahçe, Galatasaray kulüplerinle de görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki günlerde transferler sürecek. Biz her zaman söyledik. Pazara kadar değil mezara kadar destek veriyoruz. Mersin İdman Yurdu Süper Lig’de asansör takım olmayacaktır. Mersin Süper Lig’de ses getiren takımlardan olacaktır” dedi.
Ajansspor / Volkan TOSLAK