SPOR-Kartal’ın hedefi ‘Yeni Robinho’

BEŞİKTAŞ-Diego Forlan’dan vazgeçen Beşiktaş, rotayı Brezilya’ya çevirdi. Hedefteki isim, ‘Yeni Robinho’ olarak lanse edilen 19 yaşındaki Lucas. Ayrıca Flamengo’lu orta saha oyuncusu Drogbinha da listede.
Beşiktaş’ta transfer rotası Brezilya’ya çevrildi. Hugo Almeida’nın takımda kalma kararı sonrasında Diego Forlan transferinden vazgeçen Kara Kartallar, eski yıldızları Carlos Antonio Zago’nun olumlu referansı ve Tayfur Havutçu’nun raporu sonrasında Sao Paulo’nun genç yıldızı Lucas’ı gündemine aldı. ‘Yeni Robinho’ olarak lanse edilen ve performansıyla göz kamaştıran Lucas için Zago, “Mutlaka alınması gerekir” raporunu verdi. Tayfur Havutçu’nun da yakından takip ettiği genç yıldız, kendi yaş grubunun milli takımında da başarıyla görev yapıyor.

Bonservis bedeli 8 milyon Euro olan Lucas için de Almeida transferindeki gibi yurt dışındaki fonun devreye girmesi bekleniyor. Tekniğiyle Drogba’ya benzetiliyor Öte yandan Beşiktaş’ın listesindeki bir diğer isim de Flamengo’da oynayan Drogbinha. Hücuma dönük olarak orta sahada oynayan Sambacı için de teknik direktör Tayfur Havutçu’ya menacerlerden olumlu referanslar geldiği belirtildi. Fonun kaynak sağlaması halinde tekniği Didier Drogba’ya benzetilen Drogbinha Beşiktaşlı olacak.

(MEDYARAZZİ)