SPOR-Beşiktaş’ta gençler kadroda

SPOR-Beşiktaş, Bursaspor ile yarın oynayacağı Spor Toto Süper Lig karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Siyah-beyazlı kafile, antrenmandan sonra kara yoluyla Bursa’ya hareket etti. Genç futbolcular Doğukan, Furkan ve Oğuz’u da maç kadrosuna dahil edildi.
Teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve pas çalışmalarının ardından, futbolcuların taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar. Antrenmana, tedavileri süren Ferrari, Nihat, Ernst, Nobre ve Guti’nin yanı sıra, karın adalesinde zorlanma olan İsmail’in katılmazken, Ersan ve Almeida’nın ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Siyah-beyazlı ekibin, antrenman sonrasında açıklanan Bursaspor maçı kafilesinde şu futbolcular yer alıyor: Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Tomas Sivok, Necip Uysal, Rıdvan Şimşek, Simao Sabrosa, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Ricardo Quaresma, Mehmet Aurelio, Onur Bayramoğlu, Doğukan Pala, Furkan Şeker, Oğuz Ceylan, Bobo. Tayfur Havutçu, kaleci Hakan ile sakat oyuncuları kadroya almazken, genç futbolcular Doğukan, Furkan ve Oğuz’u da maç kadrosuna dahil etti.