SPOR: Kartal’ın yenileri idmanda neler yaptı?..

Siyah-Beyazlılar’a ara transfer döneminde katılan Denys Boyko, Marcelo ve Delgado, ilk kez beraber çıktıkları takım çalışmasında göz doldurdu. İşte 3 ismin dünkü form durumları.
Denys Boyko: Tecrübeli kaleci, önce Tolga ve Günay’la birlikte takımdan ayrı çalıştı. Sonra dar alanda yapılan çift kale maçta kaleye geçip, yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti. Ukraynalı’nın yerden ve havadan zamanlaması oldukça iyiydi. Sürekli arkadaşlarıyla dialog içinde olması da önemli bir artıydı. Tek handikapı, topu oyuna sokmakta zorlanmasıydı. 2 tane hatalı pas sonrası kalesinde 2 gol gördü.
Marcelo: İlk antrenmanda sırıtmadı. Hava toplarında pozisyonlarda geçit vermedi. Uzun boyuna rağmen çok hızlı. Sert geçen çift kale maçta zaman zaman tekmeye kafa uzattı! Uzun yıllardır Beşiktaş’taymış gibi sırıtmadı. Brezilyalı futbolcu, 1,5 saat süren antrenmanın ardından sahada kalarak özel olarak çalışma yaptı.
Delgado: Trabzon’da oynayan Marko Marin’e benzetildi. Çok teknik ve rakibin önünden gelip arkasına geçebiliyor. Aldığı topları iyi kullanıyor. Toplu ve topsuz oyunda çok hızlı. Ekstra olarak toparlayıcı özelliğiyle Beşiktaş’ın uzun süredir bu alanda yaşadığı açığı tek başına kapatabilecek bir kapasiteye sahip.