BEȘİKTAȘ: Yeni yıla Hande Yener ile girdiler

Beşiktaş Belediyesi, 2016’yı günlerdir Beşiktaş sokaklarında süren Dj Partileri ve Yılbaşı gecesi Nisbetiye Caddesi’nde gerçekleşen “Hande Yener Konseri” ile karşıladı.

Yılbaşı akşamı İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta attı. Beşiktaş Belediyesi’nin Etiler Akmerkez önünde gerçekleştirdiği Hande Yener konseri ve Mapping Show katılanları adeta büyüledi.

Beşiktaş’ta Sokak Partileri!

29, 30 ve 31 Aralık tarihlerinde Beşiktaş’ın sokakları Dj performanslarıyla canlandı. Dünyaca ünlü Dj David Vendetta, Micah The Violinist ve Dj Çağın Kulaçoğlu da yeni yıl kapsamında Beşiktaş’ta sahnedeydi. Bu coşkulu partilerin adresleri ise;

29 ve 30 Aralık tarihlerinde David Vendetta ve Micah The Violinist Akaretler ve Bebek’te yeni yıl coşkusunu erkenden başlattı. 31 Aralık Perşembe günü ise Nisbetiye Caddesi erken saatlerde kutlamaların adresi oldu.

İstanbul’un En Görkemli Yeni Yıl Partisi!

Geçen sene Türkiye’de İlk defa Beşiktaş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ışık ve ses sistemi “Mapping Show” bu sene de gece boyu İstanbullulara görsel bir şölen sundu. Akmerkez kuleleri, kurulan “Video Mapping” sistemiyle dev bir ekrana dönüştü. İstanbullular havai fişek gösterileri, DJ Partileri ve etkinlik alanındaki pek çok sürpriz ile doyasıya eğlendi.

İstanbullular ve Besiktaslilar, 2016’ya Hande Yener ile Merhaba Dedi!

31 Aralık gecesi Nisbetiye Caddesi’ndeki dev sahnede İstanbullulara büyük bir görsel şov ve müzik ziyafeti sunan Hande Yener’e 30 kişilik dans ekibi eşlik etti. Gecenin sonunda Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar sahneye çıkarak sanatçı Hande Yener ile birlikte 2016 için geri sayımı başlattı. Saat 19.30’da Akmerkez’in önünde başlayan yeni yıl partisi saat 01.30’a kadar devam etti.