AKTÜEL-İstanbul’da yağışlar devam ediyor

Yağışlar hız kesmeden sağanak olarak devam edecek. Yağışlar kuzey kesimlerde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde devam edecek. Hava sıcaklığı güney ve iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacak.

Yağışlar kuzey kesimlerde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde devam edecek. Hava sıcaklığı güney ve iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yağışlar kuzey kesimlerde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde devam edecek.

Yağışların; sabah saatlerinden sonra İstanbul’un Avrupa yakasında, öğle saatlerinde Marmara’nın doğusu (İstanbul’un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik) ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu), akşam saatlerinde Kastamonu’nun İnebolu, Abana ve Bozkurt ilçeleri ile Sinop’un Çatalzeytin ve Türkeli ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı güney ve iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu bölgelerimiz ve Akdeniz’in kıyı kesimleri ile öğle saatlerinde, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı ve Kuzey Ege’nin iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.