SPOR: Kara Kartal kanatlarını açtı

Siyah-Beyazlı kafile, yönetimin THY’yle yaptığı özel anlaşmanın ardından Napoli’ye, kulübün logosunu üzerinde bulunduran uçakla gitti. Boeing 737-800 uçağı, 3 yıl Kartal’ın hizmetinde olacak.

Beşiktaş Yönetimi, Napoli yolculuğu öncesinde Türk Hava Yolları’yla ulaşım sporsorluğu anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Beşiktaşı takımı, üç yıl boyunca havayolu seyahatlerini Türk Hava Yolları’nın kulübün armasıyla giydirdiği 180 yolcu kapasiteli Boeing 737-800 uçağıyla gerçekleştirecek. Törene yöneticiler, teknik ekip ve futbolcularla birlikte katılan Başkan Fikret Orman, yaptığı açıklamada, “Heyecanlıyım. Çok uzun zamandır hayal ettiğimiz bir gün… Artık kendi araçlarımızla, kendi uçağımızla seyahat edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Başkan nasıl ikna etti anlamadım’

Başkan Fikret Orman, konuşmasının sonunda Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’ya üzerinde isminin yazılı olduğu 9 numaralı forma ve kartal heykeli takdim etti. Törende açıklamada bulunan Aycı, “Fikret Başkan yönetim kurulumu nasıl ikna etti, hâlâ anlamış değilim. Bir şekilde bizi ikna etti. Şeref Bey’den Hakkı Yetenler’e, Süleyman Sebalar’dan bugüne geldi. Böyle başkanları olduğu için çok şanslı kulüp. Şimdi de Fikret Orman var. Kaliteli başkanlar bulan, kaliteli kadrolar kuran… En güzel golleri başkanları atıyor” dedi.

Siyah-Beyazlılar uçağa sığmadı!

Beşiktaş’ın Napoli mücadelesi için İtalya’ya yaptığı yolculuk öncesinde Siyah-Beyazlı kafilede bölünme yaşandı. Takım uçağı için davetlilerin çok olması sebebiyle kulübün malzemecileri, Beşiktaş TV çalışanları ve aşçılar, futbol takımı ve yönetimden ayrı uçakla Napoli’ye uçtu. Kafile, Napoli’de tekrar birleşip konaklanacak otele birlikte hareket etti.

Kafileye özel güvenlik önlemi!

Kara Kartal, Napoli maçı için dün akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan uçakla İtalya’ya gitti. Sponsoru Türk Hava Yolları’nın, Beşiktaş’ın renkleri ve logosuyla dış boyamasını yaptığı özel uçakla Napoli Capodichino Havaalanı’na ulaşan Siyah-Beyazlı kafile, aprondan kendilerine ayrılan özel otobüsle konaklayacakları otele geçti. Havaalanında bekleyen 50 kadar taraftar ve basın mensupları, takımı göremeden alandan ayrıldı.

Genç Kartallar da Napoli’ye uçtu

UEFA Gençler Ligi B Grubu üçüncü maçında bugün saat 16.00’da Napoli’yle karşı karşıya gelecek olan Genç Kartallar, dün öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Napoli’ye uçtu. Genç takım teknik sorumlusu Yasin Sülün’ün kadroya dahil ettiği 18 kişilik liste şöyle; Yusuf Can Abay, İbrahim Akıncı, Fatih Aksoy, Mustafa Apardı, Rıfat Can Aslan, Hüseyin Tunay Biçer,
Ömer Furkan Çağlar, Berkay Can, Alpay Çelebi, Burak Ceylan, Muhammed Enes Durmuş, Suat Gündüz, Batuhan Karagöz, Hüseyin Eray Karataş, Eslem Öztürk, Muhammed Öztürk, Burak Yamaç, Furkan Yılgın. Kaynak: Fanatik