SPOR: Beşiktaş’ta Napoli planları hazır

Kartal’ın şampiyon hocası Şenol Güneş, bu akşam Napoli karşısında takıma zaferi getirecek taktiği belirledi. Oyuncularından maçın başından sonuna kadar orta alanda hakimiyetin elde tutulmasını isteyen Güneş, savunma arkasına atılacak topları Cenk’le buluşturup İtalyanlar’ı yıkmayı planlıyor.

Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, B Grubu üçüncü maçında bugün İtalya Serie A ekibi Napoli’ye konuk olacak. Gruptaki ilk iki maçından aldığı beraberliklerle 2 puan toplayan Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş, İtalya’dan 3 puanla dönmek için planını belirledi. Kalede eldivenleri yine Fabri’ye verecek olan Güneş, savunma kurgusunu; Beck, Tosic, Marcelo ve Caner’in üzerine kuracak. 64 yaşındaki hoca, Oğuzhan Özyakup’un sakatlığının sürmesi sebebiyle ön libero hattında Gökhan İnler ve Atiba’yı birlikte oynatacak. Kanatlarda ise Olcay Şahan ile Ricardo Quaresma’yı görevlendirecek olan şampiyon hoca, 10 numara bölgesinde Anderson Talisca’yı sahaya sürüp forvette de Aboubakar’ın düşüşte olmasını göz önünde bulundurarak Cenk Tosun’a forma verecek.

Kayseri maçının kahramanı Ömer’i Şampiyonlar Ligi listesine ekletmediği için kullanamayacak olan teknik direktör Güneş, katı savunmasıyla bilinen Napoli karşısında zaferi getirecek formülü hazırladı. Öğrencilerinden oyunun ilk anından sonuna kadar orta alanda top hakimiyetini ellerinde bulundurmalarını isteyen Güneş, özellikle savunma arkasına atılacak paslarla meşin yuvarlağın Cenk Tosun’la buluşturulmasını beklediğini iletti. Başarılı hoca, son vuruşlar konusunda sıkıntı yaşayan Cenk’e de uyarılarda bulunup oyuncusundan dikkatli olmasını istedi. Kaynak: Fanatik