SPOR: Önce Kayseri sonra Napoli

Şenol Güneş, yarınki Kayseri maçında bazı kilit oyuncularını dinlendirecek, lig maçına Talisca’nın üzerine kurulu bir takımla çıkacak. Oyunu Tolgay kuracak, forvette Cenk görev yapacak, kanatlar Kerim ile Olcay’a emanet edilecek. İtalya’daki Şampiyonlar Ligi sınavında ise tecrübeli ve dinlenmiş isimler sahne alacak.

Milli aranın ardından tekrar sahne alacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, yarınki Kayserispor ve önümüzdeki Çarşamba günkü Napoli maçları öncesi kurmaylarıyla birlikte ilk 11’ler üzerinde çalışıyor.

Güneş, iki maçın da farklı bir önemi bulunduğu için rotasyon yaparak sahaya çıkmayı planlıyor. Kayserispor karşılaşması öncesi sakatlıkları bulunan oyuncuların yanı sıra bazı isimleri de Şampiyonlar Ligi’ndeki Napoli maçına saklamak isteyen Güneş, kalede Fabri’den, stoperde de Marcelo ve Dusko Tosiç’ten, solbekte de Caner Erkin’den vazgeçmeyecek.

Sağ bekte Beck, savunmanın önünde Tolgay Arslan ve Necip Uysal, sağ kanatta Kerim Frei, ortada Talisca, sol kanatta Olcay Şahan, forvette de Cenk Tosun’un oynaması bekleniyor. Burada Siyah-Beyazlılar’ın liderliğini ise Talisca’nın üstleneceği öngörülüyor.

Kayserispor muhtemel 11’i; Fabri, Beck, Marcelo, Tısic, Caner, Tolgay, Necip, Kerim, Talisca, Olcay, Cenk

Kayseri deplasmanının ardından Şampiyonlar Ligi’ndeki zorlu Napoli sınavında, lig maçında dinlendirilen tecrübeli isimler formalarını alacak. İtalya’daki kapışmada Oğuzhan Özyakup, Gökhan Gönül, Atiba Hutchinson, Gökhan İnler, Ricardo Quaresma, Adriano ve Aboubakar takıma monte edilecek.

Değişmeyen isimler yine Fabri, Tosiç, Marcelo ve Caner olacak. İtalyanlar’a karşı savunmayı biraz daha sıkı tutmak isteyen Güneş, o zamana kadar hazır olması beklenen Oğuzhan Özyakup’u da, hücumları yönlendirecek isim olarak oynatacak. İleride Aboubakar’ın fizik üstünlüğünden yararlanmak isteyen deneyimli teknik adam, takımın liderlik görevini Atiba ile eski Napoli’li Gökhan İnler’e emanet edecek. Bu kez sağda Ricardo Quaresma, solda da Adriano yer alacak.

Napoli muhtemel 11’i; Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Gökhan İnler, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Adriano, Aboubakar. Kaynak: Fanatik