ALIŞVERİŞ: Gezi tutkunları için bayram tatili yok!..

Çarpışan Arabalar, Cartoon Network Sahnesi, Minik Kâşifler, Angry Birds ve Kahraman İtfaiyeciler gibi.
… eski İstanbul evlerini andıran mimarisiyle ‘Bir Zamanlar İstanbul’ sokağından geçtim. Otantik kahveler ve hediyelik eşya mağazaları dikkat çekici.

Nehirde tekne deneyimin olduğu ‘Viking’ kuyruğunda bazı kişiler yağmurluk giymişti. Başta anlam veremedim ama teknenin en önüne oturup, 15 metre yüksekten suya girip baştan ayağa sırılsıklam ıslanınca farkına vardım. Ama iş işten geçmişti. Neyse ki benim gibi ıslananlar için çıkışta iki TL’ye kurulanabileceğiniz sıcak hava veren kabinler var.

Adrenalin seviyorsanız o da düşünülmüş… 600 dönümlük arazi üzerine kurulu Vialand’da daha anlatacak ve deneyimleyecek çok ünite var. Burası Vialand…

Girişler ne kadar?
Kurban Bayramı’na özel kampanyada Vialand.com’dan 12-18 Eylül arasında bilet fiyatı 69 TL. 31 Aralık’a kadar ‘Vialand Pass 5 Girişlik’ kart alarak da beş farklı günde parkı ziyaret edebilirsiniz.

Eğlenceyi yıl boyu sınırsızca yaşamak istiyorsanız sezonluk çocuk kart 389, yetişkin kart ise 399 TL.

Nasıl Gidilir?
Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Eminönü, Fatih, Kadıköy, Küçükçekmece, Şişli ve Zeytinburnu’ndan gün boyu ücretsiz olarak servislerle tema parka ulaşabilirsiniz. Aracınızla gidecekseniz 8000 kişilik otoparkı ücretsiz olarak hizmet veriyor. Adres ise Yeşilpınar Mahallesi, Şehit Metin Kaya Sok No: 11 Eyüp, İstanbul.
Park yaz boyunca her gün 10.00-22.00 arası açık.

 

Devamı için ve kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/eglenceli-ve-adrenalin-dolu-bir-dunya-buyukle-buyuk-kucukle-kucuk-40208977