SPOR: Güneş: “Oturup ağlayacak halimiz yok”

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Süper Kupa sonrası büyük üzüntü yaşayan oyuncularını teselli için harekete geçti. Tecrübeli hoca, “Sadece bir kupa kaybettik. Oturup ağlayacak halimiz yok. Artık lige konsantre olmamız gerekiyor” dedi.

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, Süper Kupa Finali’nde Galatasaray’a penaltı atışları sonucunda kaybetti. Özellikle Siyah-Beyazlılar’ın, ikinci yarı daha üstün bir futbol oynamasına rağmen karşılaşmadan üzüntüyle ayrılmaları, hayal kırıklığının en önemli sebepleri arasındaydı. Futbolcuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlemlenirken, devreye teknik direktör Şenol Güneş girdi..

Sonuçta sadece bir kupa finali kaybettiklerini belirten Güneş, “Her şeye rağmen iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Oturup ağlayacak halimiz yok. Galatasaray’a karşı ikinci yarı üstün bir futbol ortaya koyduk. Kupayı kazanabilirdik. Galibiyeti getirecek pozisyonları da bulduk ama olmadı” diye konuştu.

“Üç penaltı atışından yararlanamadık, futbolun içinde bunlar var” diyerek sözlerini sürdüren tecrübeli çalıştırıcı, “Artık bu maçı bir kenara bırakmamız gerekiyor. Artılarımız olduğu kadar eksiklerimiz de bulunuyor. Bunları en kısa zamanda çözmemiz gerek. Lige konsantre olmamız gerek. Yine şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız” yorumunu yaptı. Kaynak: Fanatik