SPOR: Şenol Güneş kadroyu fazla değiştirmedi

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş taraftarı önünde Gaziantepspor’u konuk etti. 90 dakika sonunda siyah-beyazlı takım sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 38’de Gökhan Töre, 42’de Oğuzhan, 61 ve 70’de Mario Gomez kaydetti.

Bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş puanını 44’e çıkarırken, Gaziantepspor 26 puanda kaldı. Aynı zamanda Beşiktaş bu sonuçla ligde üst üste oynadığı son 5 maçı da kazanmış oldu.

ŞENOL GÜNEŞ KADROYLA FAZLA OYNAMADI

Gaziantepspor’u konuk eden Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Bucaspor maçının 11’inde tek değişiklik yaptı. Güneş, siyah-beyazlı ekibin Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Bucaspor’la yaptığı ve 2-0 kazanarak çeyrek finale kaldığı maçta ilk 11’de görev yapan, ancak hafta içi Çin’in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm’ün yerine defansta yeni transferlerden Marcelo Guedes’e şans verdi. Tecrübeli teknik adam, diğer 10 oyuncuda ise değişikliğe gitmedi.

14. SANİYEDE KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA…

Karşılaşma çok sürpriz bir pozisyonla başladı. Gaziantepspor’da 14. saniyede Daniel Larsson savunmanın arkasına bir anda sarktı ve topla buluştu. Larsson ceza sahasına doğru ilerlerken kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. İsveçli oyuncunun yaptığı plase vuruşu Tolga çelmeyi başardı. Dönen topa ceza sahası dışından Habibou vurdu ancak Tolga bu topu da kontrol etmeyi başardı.