SPOR: Beşiktaş’ta Şenol Güneş farkı

Konya karşısında ilk yarıda tutuk bir görüntü sergileyen Siyah-Beyazlılar, devre arasında Şenol Güneş’in yaptığı konuşmanın ardından sahaya bambaşka bir havada çıktı. Güneş, farklı galibiyetin mimarı oldu.
Ligde sezonun 17’inci mücadelesinde önceki akşam ilk yarısı golsüz eşitlikle biten maçta Konyaspor’u ikinci yarıda bulduğu 4 golle deviren Siyah-Beyazlılar’da iki 45 dakikadaki büyük değişimin arkasından Şenol Güneş çıktı.
İlk yarının golsüz sona ermesinin ardından yedek kulübesindeki yerinden hızlıca kalkarak soluğu soyunma odasında alan Güneş, yaptığı konuşmayla oyuncularına özgüven aşıladı. Gomez’e, “Çok daha zorunu attığın golleri kaçırdın. Stres yapma, rahat ol” sözlerini sarf eden tecrübeli çalıştırıcı, Oğuzhan’dan, “Cesur oyna, topla ceza alanına daha fazla girerek pozisyon yarat” sözleriyle daha aktif olmasını istedi.
Gökhan Töre’ye, “Çok top kaybı yapıyorsun. Pas alışverişinde bulun ve daha çok kaleye vur” diyen 63 yaşındaki hoca, Sosa’ya da, “Rakibin sağ hattından bindirme yap” uyarılarında bulundu. Güneş’ten bu direktifleri alan oyuncular, ikinci yarıda sahaya çıkıp bambaşka bir görüntü sergiledi ve Kartal; Oğuzhan, Gomez, Gökhan ve Kerim’in golleriyle sahadan 4-0’lık skorla ayrıldı.