SPOR: ‘En büyük destekcim oğlum’

Sakatlığı sebebiyle Beşiktaş’tan uzak kalan Tolgay, oğlu Kian’ın tedavi sürecinde kendisine psikolojik olarak büyük güç verdiğini söyledi. Beşiktaş’ın yeni sezon öncesindeki Almanya kampında sakatlık geçiren ve dizindeki çapraz bağların kopması sebebiyle ilk yarıyı kapatan Tolgay Arslan, hazırlıklarına bireysel olarak devam ediyor.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki futbolcu, bu süreçte oğlu Kian’ın kendisine oldukça yardım ettiğini söyleyerek, “Yakın zamanda Kian’ın doğum gününü kutladık. İsminin anlamı kral demek. 1 yaşına giren oğlumun ikinci adı da benim ikinci adım gibi Ali. Tam bir top hastası. Doğum gününde herkes hediye getirdi, hiçbirine bakmadı, topun peşinden koştu. İlerde futbolcu olur mu bilemem. Benim için sağlıklı ve iyi bir geleceği olsun yeter. Bazen tedavi çok ağır geçiyor. O zamanlarda, ‘Daha dayanabilecek miyim?’, ‘Nasıl olacak?’ diye kendi kendine soruyorsun. Ancak Kian’la vakit geçirince tüm olumsuzlukları unutuyorum ve baba olarak bana büyük güç veriyor. En az eşim kadar bana katkısı büyük” diye konuştu.

‘Düğünüm 12 Kasım’da’
Geçen sezonun ara transfer döneminde Hamburg’tan Beşiktaş’a transfer olması sebebiyle nişanlısı Jana’yla olan evlilik planlarını ertelediklerini belirten Tolgay, sakatlığı sebebiyle verdiği zorunlu arada nikah masasına oturacağını söyledi.
Tecrübeli futbolcu, “12 Kasım’da evleneceğiz. Aile içinde bir düğün olacak. Futboldan önce de Jana ile tanışıyorduk. 7 senedir beraberiz. Futbolcu eşi olarak hep yanımda. Her zaman fedakarlık yapıyor. Eşimden yana gerçekten çok şanslıyım” dedi.