BEŞİKTAŞ: Disiplin bilmecesi!..

Gazete Haber Marmara beşiktaşta yayşanan olaylarla ilgili önemli bir konuda araştırma habere imza attı. işte o haber:
Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar Neden Disipline Verilemedi.
Ömer ŞAHİN-İstanbul- CHP’yi derinden sarsan Beşiktaş arazi dosyasında “davacılar Mehmet Yıldız ve Diğer CHP Meclis Üyeleri” adına feragat eden ve dosyanın işlemden kaldırılmasına karar verilmesi istemini İstanbul 5.İdare Mahkemesi’ne Uyap Üzerinden dilekçe ile sunan CHP’nin Avukatı Hüseyin Doğan’ın İl disiplin kuruluna gönderdiği ifade de çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.
DİSİPLİN KURULU RAPORUNDAN;
Av.Hüseyin Doğan İl İnceleme komisyonunu 2 kez geleceğim diye bekleterek her ikisinde de son anda gelmekten vazgeçti. Komisyon başkanı M.Aslan A.Hüseyin Doğan’a telefonla ulaştı.
Av.Hüseyin Doğan; “Komisyona gelip ifade vermek için bir belge bekliyorum.”
Komisyon Başkanı: Ne belgesi?
Av.Hüseyin Doğan: Beni aklayacak önemli bir belge
Komisyon Başkanı: Ne Belgesi, kimden Bekliyorsunuz?
Av.Hüseyin Doğan: Feragat ile ilgili CHP Üst düzeyin talimatı var.
İlerleyen zamanlarda Av. Hüseyin Doğan tekrar aranarak İl İnceleme Komisyonuna davet ediliyor. Doğan ise yine gelmiyor Ancak Savcılığa verdiği ifadesini İl İnceleme Komisyonuna gönderiyor.
SAVCILIKTA NEDEN İFADE VERDİ
Beşiktaş Arazi dosyasından müvekkillerinin onayı olmadan feragat eden Ancak CHP İBB İzleme Komisyonu Üyeleri aynı zamanda müvekkilleri Hakkı Sağlam, Serdar Kılavuz ve Özgen Nama Tarafından onaylarının alınmadan feragat ettiği ve davanın düşmesine sebebiyet verdiği nedeni ile Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Bakanlık Muharebe Bürosuna 2015/14739 sayı numarası ile suç duyurusunda bulunmuşlardı.
İşte! Av.Hüseyin Doğan kendisi hakkında yapılan suç duyurularının ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Bakanlık Muharebe Bürosuna Vermiş olduğu ifadenin aynısını CHP İl İnceleme Komisyonuna gönderiyor.
DOĞAN’IN İL İNCELEME KOMİSYONUNA GÖNDERDİĞİ RAPORDAN ÇARPICI İDDİALAR.
Av. Hüseyin Doğan Davayı kazandıktan sonra davalı yanında müdahil vekili ile yapılan görüşmesinde müvekkillerinin mağdur olduğunu, yargılama süreci sonunda davacılar hakkında tazminat davası açabileceklerini söyleyince, dava dosyası tarafımdan tekrar incelenmesi neticesinde vekaletname’deki yetkiye dayanarak feragat ettiğini,
Bahse konu Beşiktaş Ortaköy vadisi Arazisi ile ilgili Beşiktaş Belediyesinin 05.06.2015 tarihli toplantısında 1/1000’lik planlarının Çoğunluğu CHP’lilerin oluşturduğu meclisten onaylanması da bu dosya hakkında almış olduğu kararın doğru olduğunu belirtti.
MURAT HAZİNEDAR’A CHP’NİN GÜCÜ NEDEN YETMEDİ
Beşiktaş arazi davası ile ilgili haberlerimizin ardından istihbarat servisimizi arayan pek çok okuyucumuzun CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın CHP İl İnceleme Komisyonu tarafından ifadesinin alınmaması Murat Hazinedarın Korunduğu ve “CHP’de Adalet, Gücü yeten yetene” denilmesine sebep oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın CHP’nin dava açmasına rağmen 1/1000’lik planları meclisten geçirmesi nedeni ile CHP İl disiplin kurulu tarafından ifadesi alınarak İhraç istemi ile disipline sevk edilmesi gerektiği savunuldu.
MURAT HAZİNEDAR NEDEN ACELE ETTİ.
Beşiktaş Belediye Başkanının Kamuoyunda Beşiktaş Ortaköy Vadisi arazisi olarak bilinen alanların 1/1000’liklerinin mecliste görüşülme tarihi 05.06.2015
Yine aynı tarihte CHP İBB Meclis Üyesi Hakkı Sağlam feragati öğrenerek İstanbul 10. Noterliği 07202 Yevmiye numaralı işlemi ile İlgili Avukatları feragat ediyor. Tüm bu yaşananlara rağmen Beşiktaş Belediyesi 1/1000’likleri meclisten alelacele geçiriyor.