Juliyetin şalı olay oldu!..

Ortaköy’de sanat etkinlikleri devam ediyor. İlgi çekici oyunlara yenileri ekleniyor. Beşiktaş Belediyesi Ortaköy Kültür Merkezi’nde yepyeni tiyatro oyunları sahneleniyor. Afife Jale Sahnesi’nde “Juliet’in Şalı” adlı oyun, tiyatroseverler ile buluştu. Tiyatro Genç Kafa’nın sahnelediği ilginç oyunla ilgili bazı detaylar ise şöyle sıralanıyor: “Oyun, 3 üniversite öğrencisinin ertesi gün yapılacak Shakespeare sınavına çalışmak için bir araya gelmesiyle başlar. Bu çalışma sonucunda oyunların hepsinin sonlarında karakterlerin öldüğünü fark ederler. Bu durumdan memnun olmayan gençler Shakespeare oyunlarının karakterlerini çağırarak yeni bir oyun yazmaya karar verirler. Fakat olaylar hiç de tahmin ettikleri gibi gitmez ve kendilerini gelişen komik olaylar serisinin ortasında bulurlar.”
Juliet’in Şalı isimli Mitos Boyut Yayınları 2. Oyun Yazma Yarışması’nda 1. seçilmiş, ödüllü bir metin olarak karşımıza çıkıyor.
Oyunla ilgili diğer bazı detaylar ise şöyleydi: “Yazan: H.Gökçin Köksal. Yöneten: Cengiz Okuyucu. Oyuncular: İzzet Başlak, Mehmet Baran Erdoğan, Ali Yiğit San, Rabia Tutal, Ali Rıza Kara, Ezgi Dila Göklü, Burçin Işık, Orkun Sevinç, Uğurcan Keleş.”