“Ay-yıldızlı formayı özledim”

Beşiktaş’ın kalecisi Cenk Gönen ve takımı kaleci antrenörü José Sambade Carreira, bir basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş’ın kalecisi Cenk Gönen ve takımı kaleci antrenörü José Sambade Carreira, bir basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan ikiliden Cenk Gönen sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederken, formayı kazanmak için elinden gelen savaşı verdiğini ifade etti.
Cenk Gönen sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:
“AY-YILDIZLI FORMAYI ÖZLEDİM”
“Rüştü abiye teşekkür ediyorum benim hakkımdaki ifadeleri için. Onun gibi bir futbol adamının açıklamaları onur verici bir şey. Oynayıp oynamamak elimizde değil. Benim görevim antrenmanlarda çalışmak ve sahaya çıktığımda Beşiktaşımız’a en iyi şekilde hizmet etmek.”
“Motor kullanmadım şimdiye kadar kask takımadım. Böyle bir kural yok ülkemizde. Ay-Yıldızlı formayı özledim. Formayı taşımak istiyorum. Doğru seçim yaptığına inanıyorum Fatih hocanın ve iyi performans gösterdiğimde beni de çağıracağını düşünüyorum. Elinde olanı kullanan ve elinde olmayan için sabır ve tahammül göstermek gerek. Elimde olan çalışmak, elimde olmayan ise forma giymek. Ben de elimde olmayanı elde etmek için çaba gösteriyorum.”