KENT: Sosyal mesaj

Beşiktaş Belediyesi Facebook aracılığıyla “Geri dönüşüm kumbaralarına attığınız şişelerin kapaklarını açmanız ve içinde küflenebilecek artık bulunan ( yoğurt kabı, süt şişesi vb.) atıklarınızı atmadan önce çalkalamanız gerekmektedir” uyarısında bulundu. Beşiktaş Belediyesi’nin uyarsının ardından sosyal medyada geri dönüşümle ilgili yorumlarda geldi.Yorumlarda şu cümlelere yer verildi:
Erol Güney: Evet bunlari yapmak bize gelecek kazandirir ama bu toplama yerlerini kaldirima koymak ve bebek arabalarini ayrica tekerlekli sandalyeleri hemen yantarafi otomobillere park olarak kullanilan sonunda insanlari caddeden gitmelerine sebep olarak bugunumuzu zehir etmek ne kadar dogru?
Maral Cavak Fuchs: Neden daha fazla noktada yok diye hep düşünüyorum. Herkes şişelerini arabayla taşıyamaz.
Hilal Undul: Dedikleriniz iyi guzel hoş da koymus oldugunuz fotograflardan da görüldüğü üzere yaya yollarini kesiyorsunuz. Koyduğunuz reklam panolari da ayni sekilde sorunlu…
Beşiktaş Belediyesi: Merhabalar Erol Güney , Maral Cavak Fuchs, Hilal Undul, önerilerinizi ilgili birimlerimize aktarıyoruz. Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.