SPOR: TRANSFERLER DONDURULDU

SPOR Toto Süper Lig’in ilk yarısını lider Galatasaray’ın beş puan ardından 32 puan ile üçüncü tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarı öncesi transfer çalışmalarını askıya aldı.
Yönetim ara verilen sezonda transfer yapmayacak. Siyah Beyazlı yönetim sezon devam ederken özellikle Almanya ve Avustuya’da top koşturan genç, gelecek vaadeden Türk vatandaşı futbolcular ile ilgili geniş kapsamlı bir çalışma yapmıştı. Bu çalışmanın raporlarını inceleyen futbol genel koordinatörü Tayfur Havutçu’nun bir kaç oyuncu üzerinde durduğu ancak devre arası transfer döneminde takıma yeni futbolcu katılmasının düşünülmediği öğrenildi.
Beşiktaş Kulübü’nün son yapılan divan kurulu toplantısında borç miktarının 442 milyon TL olarak açıklanması ve başkan Yıldırım Demirören’in acil tasarruf tedbirlerini hayata geçirmesi sonrası bu dönem transferin rafa kalkmasına neden oldu. Siyah Beyazlı teknik heyet devre arasında kadrosuna yeni oyuncu katmayı düşünmezken, uygun şartların oluşması halinde kadrodaki bazı oyuncuların satılması planlanıyor.
Tayfur Havutçu ve teknik heyetin takip ettiği oyuncuların transfer edilme durumlarının ise sezson sonu yeniden gözden geçirileceği kaydedildi.
(Eurosport)