SPOR: BEŞİKTAŞ’TAN VAN’A 1 TIR DOLUSU YARDIM

BEŞİKTAŞ Jimnastik Kulübü (BJK) Çarşı Grubu taraftarları ile Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyasında toplanan muhtelif türde malzeme bir TIR’a yüklenerek İstanbul’dan Erciş’e getirildi.
Akşam saatlerinde yardım malzemelerinin taşındığı TIR ile birlikte Erciş’e gelen Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Melih Akyıldız, yardımların bulunduğu TIR’ı Türk Kızılay Erciş Koordinasyon Merkezine getirdi. Burada açıklamalarda bulunan Akyıldız, “Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi Yönetim Kurulu Üyesiyim. Salı günü akşam İnönü Stadı’ndan Çarşı Grubu ile ortaklaşa topladığımız yardımları Erciş Kızılay birimine ulaştırmış bulunuyoruz. Yorucu bir yolculuk oldu. Ancak yardım olaylarında yorgunluk falan unutuluyor.
Çarşı Grubu’ndan gelen arkadaşlarımız da var. Kısa zamanda getirdiğimiz yardımları kardeşlerimize dağıtacağız. Toplam 483 koli giyim, 37 yatak, 4 ısıtıcı ve 63 çuval dolusu yardımları depremzede kardeşlerimize dağıtacağız” dedi.
Çarşı Gurubu liderlerinden Cemi Yakışkan ise Beşiktaş taraftarlarının topladıkları yardım malzemelerini deprem bölgesine getirdiklerini belirterek, “Beşiktaş Çarşı gurubu olarak buraya insanlık için geldik. Oradaki kardeşlerimizin yardımlarını buraya kendi elimizle ulaştırmak için geldik. Candan şeyler getirdik. Belki maddi değeri çok olmasa da, taraftarlarımızın, insanlarımızın candan sıcaklıklarını getirdik. Bir kamyon dolusu insanlık getirdik. Özellikle de güneşi getirdik” şeklinde konuştu.
Beşiktaş Çarşı Gurubu liderleri, getirilen malzemeleri Kızılay deposuna indirdikten sonra yarın yardım malzemelerini depremzedelere dağıtacaklarını kaydettiler.
(Gazete Van)