MAGAZİN HABERLERİ

“HERKES BİZİ BEKLİYOR”

BEŞİKTAŞ- Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Carolin’ini Wilma Elles ve sevgilisi Levent Özçelik, geçen hafta Beşiktaş’ta trafikte görüntülendi. Sempatik tavırlarıyla kameralara gülümseyen güzel oyuncu yolda diğer bekleyen araçların korna çalmaları üzerine panik oldu. Genç sanatçı, muhabirlere “Yoldayız, herkes bizi bekliyor” diyerek soruları yanıtsız bıraktı. Araç daha sonra hızla yoluna

devam etti.

BALIK KEYFİ

BEBEK- Cem Yılmaz ve Ozan Güven geçen hafta Bebek’te bir restoranda görüntülendiler. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yakın dostu oyuncu Ozan Güven geçen hafta Bebek’te bir restoranda rakı-balık keyfi yaptı. Gece geç saatlere kadar restoranda kalan ve sohbet eden ikili çıkışta gazetecilerin ‘Yeni bir film projesi mi var’ sorularına, “İyi akşamlar” demekle yetindi.

“DETAYLIK BİR ŞEY YOK”

ETİLER- Deniz Seki, geçen hafta Etiler’de kuaförden çıkarken görüntülendi. Karşısında gazetecileri görünce şaşıran şarkıcı, “Çocuklar, nereden buldunuz beni?” dedi. Fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız olan Seki, “Lütfen arkadaşlar, detaylık bir şey yok” diyerek görüntü alınmamasını rica etti. Bir yapımda oynamak için 45 bin lira alan ve sete gitmediği için diziden çıkarılan Seki, yapım şirketiyle davalık olmuştu. Şarkıcı, “Dava hakkında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor” dedi.

NURİ ALÇO: ‘İYİ AKŞAMLAR’

ETİLER- Yeşilçam’ın usta oyuncularından Nuri Alço, geçen hafta bir kız arkadaşıyla Etiler Şamdan’da gece geç saatlere kadar eğlendi. Kulüp çıkışı flaşların patlamasıyla şaşkına dönen Alço ve kız arkadaşı, hemen farklı yönlere ilerledi. Daha sonra durumu toparlayan Alço, kız arkadaşını yanına çağırıp kendisini görüntüleyen gazetecilere “İyi akşamlar” dedi ve otomobiline binerek mekandan ayrıldı.

BAHŞİŞ VERMEYİ UNUTTU

ETİLER- “Aşk-ı Memnu” dizisindeki “Behlül” karakteriyle zirveye çıkan ve “Kuzey Güney” dizisiyle yerini sağlamlaştıran Kıvanç Tatlıtuğ, geçen hafta Etiler’de yaklaşık 600 bin TL’lik Maserati marka, iki kapılı 2011 model spor otomobiliyle görüntülendi. Etiler’de bir şarküteriden 300 liralık mutfak alışverişi yapan Kıvanç Tatlıtuğ, poşetlerini şarküteri çalışanı görevliye taşıttırıp otomobilinin bagajına bıraktırdı. Tatlıtuğ, poşetlerini taşıyan ve bahşiş bekleyen görevliye bir karşılık vermeden otomobiline binip uzaklaştı.

SAAT 10’DA ALIŞVERİŞ Mİ?

ETİLER- Beren Saat, geçen hafta sabah saat 10.00’da açılır açılmaz Akmerkez’de alışverişe gitti. Dağınık saçları ve makyasız haliyle dikkat çeken Saat, fotoğraflarının çekildiğini görünce panik oldu. Güzel oyuncu valeye ücretini ödemeden cipine binip hızla uzaklaştı.

PERİ’Yİ PUSU’YA DÜŞÜRDÜLER

ETİLER- Kurtlar Vadisi Pusu adlı televizyon dizisinde canlandırdığı “Peri” karakteriyle dikkat çeken Ceren Olcayto, sevgilisiyle sarmaş dolaş bir şekilde bojektiflere yansıdı. Geçen hafta Akmerkez’de sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğraflarının çekildiğini fark eden ünlü oyuncu Ceren Olcayto panikleyip sevgilisinden ayrıldı.