MAGAZİN HABERLERİ

‘NE KAVGASI ARKADAŞLAR?’

ETİLER- Serenay Sarıkaya, geçen hafta Etiler Mado’dan çıkarken objektife takıldı. Genç oyuncu, “Lale Devri” dizisinin setinde eski sevgilisi Tolgahan Sayışman’la kavga ettiği iddiasını soran muhabirlere “Ben de sizden duydum bunu. Ne zaman kavga etmişiz? Öyle bir şey yok arkadaşlar. Nereden çıkarttınız kavga işini bilmiyorum” yanıtını verdi.
‘3 AY İÇİNDE EVLENİYORUZ’
ORTAKÖY- Amerikalı Benjamin Harvey’le nişanlanan Hande Ataizi, geçen hafta sevgilisiyle Ortaköy Anjelique’te eğlendi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Ataizi, “Çok mutluyum. Düğün tarihimizi de aldık. 2-3 aya evleniyoruz, o da size sürpriz olsun benden” dedi.
FERİHA’NIN ANNESİ HASTA
BEŞİKTAŞ- Vahide Gördüm’ün zor günleri… Ünlü oyuncunun göğsünde kist belirlendi. Fulya özel bir hastanede yapılan ilk tetkiklerde kötü huylu olmasından şüphelenilen kistten parça alınarak biyopsiye gönderildi. ‘Adını Feriha Koydum’ dizisiyle, çekimleri süren ‘Ayhan Hanım’ filminden affını istedi. Oyuncunun eşi Altan Gördüm, şu açıklamayı yaptı: “Sıkıntılı bir yola girdik. Kemoterapi tedavisi görme ihtimali yüksek. Dizi ve sinema çalışmalarına ara verilecek.”
ONUN İÇİN HERKES BABA
BEBEK- Bergüzar Korel geçen hafta oğlu Ali’yle birlikte Bebek Parkı’ndaydı. Hayatlarında varsa yoksa Ali’nin olduğunu söyleyen Korel, “Bütün çabamız onun için. Ali’nin her çocuk nasıl büyüyorsa o şekilde büyümesini istiyoruz” dedi. Oğlunun herkese “Baba” dediğini belirten Korel, “Yabancı dizilerde gördüklerine bile diyor. Babasına çok düşkün bir çocuk. Onu ekranda görünce çok heyecanlanıyor” şeklinde konuştu.
ŞİMDİ AŞERME SIRASI
BEBEK-İkinci kez anne olmaya hazırlanan Çağla Şıkel, geçen hafta hamburger aşerdi. 4 aylık hamile olan Şıkel, oğlu Kuzey’le Bebek’te dolaşırken canı hamburger isteyince McDonald’s’a gitti. Burada sıraya giren güzel sunucu, aile mönüsü alıp patates kızartmasına ayran içti.
“YENİ TANIŞTIK”
ORTAKÖY- Zeynep Beşerler geçen hafta yeni sevgilisiyle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın kızının Çırağan Sarayı’ndaki düğününe katıldı. Çıkışta sevgilisiyle el ele poz veren Beşerler, gazeteciler sevgilisinin adını sorunca gözüyle işaret yapıp, “O kadar da değil, gerek yok! Yeni tanıştık, mutluyuz” dedi.
ACEMİ ÇAPKIN ÇIKTI
ORTAKÖY- Çapkınlıklarıyla adından söz ettiren Mehmet Aslan, acemi çıktı. Geçtiğimiz hafta bir kız arkadaşıyla birlikte Ortaköy’deki The House Hotel’in restoranında yemek yiyen Aslan, mekandan yalnız ayrıldı. Yakışıklı oyuncu, gazetecileri oyalarken kız arkadaşının ana caddeye çıkmasını sağladı, daha sonra da özel aracıyla yanına gitti. Kız arkadaşının yanına yaklaşır yaklaşmaz aracın kapısını açan Aslan, yine de objektiflere birlikte görüntü vermekten kurtulamadı.
GELEN GİTMİYOR!..
ULUS- Adriana Lima, daha önce “Var mısın Yok musun” programına konuk olduğu Acun Ilıcalı’yı kırmadı, bu kez de “Yok Böyle Dans” için İstanbul’a geldi. Brezilyalı top model, Four Seasons Otel’e yerleştikten hemen sonra yemek için Levent Edication Otel’in içinde yer alan dünyaca ünlü İtalyan restoranı Cipriani’ye geçti. Bir süre restoranda kalan Lima, ardından eğlenceye Ulus 29’da devam etti.