SON DAKİKA MAGAZİN: Nihat Doğan: “İbrahim Bey’in evlenmesine imrendim”… Demet Akalın alkolü bıraktı… Serdar Ortaç sahnede yeşil çay içti… Ebru Gündeş gün sayıyor… Ivana Sert 3 kilo verdi… Perihan Savaş Derya Tuna’ya dava açıyor…


Nihat Doğan’dan şaşırtan yorum

Nihat Doğan, önceki akşam bir arkadaşının Kuruçeşme Suada’daki düğününde sahneye çıktı. Doğan, gecenin ilerleyen saatlerine kadar konukları coşturdu.
Doğan, uzun zamandır araları kötü olan İbrahim Tatlıses’in evliliğiyle ilgili sorulara, “İbrahim Bey’in evlenmesine imrendim. Güzel bir olay oldu. Allah mesut bahtiyar etsin” yanıtını verdi.

Alkolü bıraktı

magazinout.com’un haberine göre Demet Akalın’ın alkolü bırakmasında en önemli etkenin sevgilisi Ender İnal olduğu öğrenildi.
Bilindiği üzere ünlü popçunun sevgilisi spor hocalığı yapıyor. Yaşı ilerleyen ve artık kendisine daha çok dikkat etmesi gereken Demet Akalın spor hocası olan sevgilisi Ender İnal’ın telkinlerine uyarak alkolü bırakma kararı aldı.

**
Gün sayıyorlar

Dokuz aylık hamile olan Ebru Gündeş, önceki akşam eşi Reza Zarrab’la birlikte Pelin Korkmaz’ın Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki düğün davetindeydi. Düğüne Etro imzalı siyah bir elbiseyle katılan Gündeş, doğuma iki hafta kalmasına rağmen kızının adına bir türlü karar veremediklerini söyledi: “Aklımda dört beş isim var ama hangisi olacağına karar veremedim. Hele bir onu kucağıma alayım, ondan sonra belli olacak.”

**
Davalık mı oluyorlar?

İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız’la yaptığı ani evlilik, yıllardır yıldızları hiç barışmayan Perihan Savaş ve Derya Tuna’yı bir kez daha karşı karşıya getirdi. Derya Tuna’nın son röportajında Perihan Savaş için söylediği “İbrahim’in karısıyla birbirlerini nasıl abla kardeş gibi görürler? O senin ablansa, ne işin var ablanın eski kocasının yatağında? Bunun karşılığı ensest..’ sözleri kavganın fitilini ateşledi. Bu açıklama üzerine Perihan Savaş “Derya’ya gereken cevap yakında verilecek” diyerek olayı yargıya taşıyacağının sinyalini verdi. Bugün avukatıyla biraraya gelecek olan Perihan Savaş’ın Derya Tuna’ya yaklaşık 100 bin TL’lik tazminat davası açacağı öğrenildi.

**

HT Magazin Yazarı Esin Övet Ivana Sert’in üç kilo verdiğini yazdı.

Yazısı aynen şöyle: “Boşanmak bazı kadınlara iyi gelir. Ama İvana Sert’e boşanmadan iyi gelmiş. Geçen gece konuğumuz oldu. Stüdyodan içeriye girerken dans ediyordu. Enerjisi o kadar yüksekti ki, inanın herkesi kendine hayran bıraktı. İtiraf ediyorum, ben bu kadar akıllı ve güzel bir kadın beklemiyordum. Son zamanlarda yaşadığı olaylardan ötürü ‘bitmiş, tükenmiş, morali bozuk’ bir kadın bekliyordum. Ama nerede? Sizlerin görmediği reklam aralarında kahkahalar atıyordu, keyfine diyecek yoktu. “Hedeflerimi belirledim, şimdi çok başka yerlerde göreceksiniz beni” dedi. Davanın tarihini bile bilmiyordu. Kendisinin bu konuyla ilgilendiğini de düşünmüyorum. Eğer boşanma gerçekleşirse istediğini alacak gibi gözüküyor. Son günlerde yaptığı açıklamaları konuştuk. En çok da, en son yaptığı “Erkek için aldatma spor” açıklamasını. Ben, “Her cinsel birleşme de 600 kalori yakılıyor” dedim, o da bana “Öpüşme esnasında daha çok kalori yakılıyor. Bir de düşünürken çok kilo veriliyor. Ben düşünürken 3 kilo verdim” dedi. Ne yalan söyleyeyim İvana’yı dinlemeye karar verdim. Yani hadi bana müsaade. Ben düşünmeye başladım bile.”

**