SON DAKİKA MAGAZİN: Asuman Krause sevgilisi Ümit Erdim’e kilo verdirecek… Irmak Atuk aşk dedikodularına yanıt verdi… Gökçe Bahadır ve Ali Sunal kutlamada… Bakan kızları ekranı sevdi… 8 bin kişi Somali için Ajda’yı izledi…



Asuman Krause sevgilisi Ümit Erdim’e kilo verdirecek

BİR süredir manken Asuman Krause ile aşk yaşayan ve aşırı kilolarıyla dikkat çeken oyuncu Ümit Erdim, aşk için zayıflamaya çalışıyor. Fit vücutlu sevgilisi Asuman Krause’ye zayıflama sözü veren Erdim, ağır tempoda spora ve rejime başladı. Erdim en az 30 kilo vermeyi düşünüyor. Krause’nin de Erdim’e bu konuda yardımcı olduğu öğrenildi.

Halen kutluyorlar

Geçtiğimiz aylarda evlenen Gökçe Bahadır ile Ali Sunal, arkadaşlarıyla Minyon adlı mekanda buluştu. Çiçeği burnunda evliler; “Kutlamalarımız sürüyor” dedi.

***
Aşk dedikodularına yanıt

Bundan birkaç hafta önce Arnavutköy’deki bir balıkçıda bir araya gelen Mehmet Ali Erbil ile Irmak Atuk’un adı, dün aşk dedikodularına karıştı. İddianın sahibi Erol Köse’ydi.

IRMAK’TAN CEVAP
Çapkın şovmenin; ünlü modele abayı yaktığını twitter’dan açıklayan Köse, ikilinin evlilik planları yaptığını bile söyledi. Bu aşk dedikoduları; Mali’nin kabarık aşk listesi düşünüldüğünde gündeme bomba gibi düşerken; Irmak Atuk; Erbil’le aşk yaşamadığını söyledi.

***
Erdem Yener gazetecilerden kaçtı

Sanatçı Erdem Yener önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Ctiy’s AVM’de alışveriş yaptıktan sonra arabasını bekleyen Yener, gazetecileri görünce sinirlendi. İçeriye girip saklanan tiyatrocunun gizlenme isteğine anlam verilemedi.

***
Bakan kızları ekranı sevdi

Üç eski bakanın kızları beyaz perde ve ekranlarda boy gösteriyor.
Eski bakanların kızları TV ekranları ve beyaz perdeyi sevdi. CHP’li Fikri Sağlar ve Mehmet Sevigen’in kızlarının ardından, ANAP’lı eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın kızı Melike İpek Yalova da, İspanyol Prensesi Isabella karakteri ile Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi’nde ‘Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ üzerine master yapan Yalova, dizide Hürrem Sultan’a rakip olacak.

SAKARYA FIRAT’DAKİ BAKAN KIZI
Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar’ın kızı Gerçek Sağlar da TRT’de yayınlanmakta olan ‘’Sakarya Fırat’’ adlı dizide ‘’Küpeli Necla’’ lakaplı bir teröristi canlandırıyor. Daha önce Susurluk olayını anlatan Kanal D ekranlarındaki ‘’Kod Adı’’ adlı dizide de oynayan Gerçek Sağlar, Kurşun Yarası ve Gurbet Kadını adlı dizilerde de rol aldı. 34 yaşındaki Sağlar, Ankara Devlet Konservatuarını bitirdi ve Columbia Üniversitesinde master yaptı.
CHP’li Devlet eski Bakanı Mehmet Sevigen’in kızı Selen Sevigen de ekranlarda ve beyaz perdede rol aldı. 32 yaşındaki Selen Sevigen, Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdikten sonra, ABD’nin California Üniversitesi’nde öğrenimine devam etti. Daha sonra İngiltere’de London Academy of Music and Dramatic Arts’ta müzik ve sinema eğitimi aldı. Türkmax ekranlarında Gala adlı sinema programının sunuculuğunu yapan Selen Sevigen O Şimdi Mahkum ve O…Çocukları isimli filmlerde de rol aldı.

***
8 bin kişi Somali için Ajda’yı izledi

SOMALİ halkının yaşadığı açlık ve sefalete dikkat çekmek için geçen ağustos ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Somali’ye giden Ajda Pekkan, merakla beklenen yardım konserini önceki akşam gerçekleştirdi.
Turkcell Kuruçeşme Arena’daki konserine 24 kişiden oluşan Tülay Uyar Müzik Okulu Korosu’yla birlikte ‘Ağlama Anne’ şarkısıyla başlayan Pekkan, ‘Göz göre göre çocuğunun ölümünü izleyen bir annenin çaresizliğine şahit olmak bütün kelimeleri kifayetsiz kılıyor’ dedi.
Konseri eşi Beyhan Bağış’la birlikte izleyen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ise ‘Somali’deki açlık, kıtlık bitmedi. Buna benzer etkinlikleri gerçekleştirmeye devam etmeliyiz. Somali bizden çok şey bekliyor’ diye konuştu. Biletleri 50-100 TL arasında satılan yardım konserini 8 bin kişi izledi.